×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Elton John legt ruzie met moeder bij

07.02.2016 -

Elton John en zijn moeder Sheila hebben hun ruzie na acht jaar bijgelegd. De zanger bevestigde dit weekend dat hij al een poosje weer contact met zijn moeder heeft.


Elton en zijn moeder kregen het in 2008 met elkaar aan de stok. Sheila weigerde het contact te verbreken met twee trouwe medewerkers die hij had ontslagen en dat besluit ging er niet in bij Elton. Jarenlang praatten de twee niet met elkaar.

"Uit respect voor de privacy van mijn moeder heb ik het liever niet over onze band", vertelt hij aan Mirror. "Maar ik kan nu wel zeggen dat we weer contact hebben, sinds de negentigste verjaardag van mijn moeder." Hij wilde verder niet in detail treden.

Er waren al aanwijzingen dat de strijdbijl was begraven. Zo betaalde John vorige maand een dure heupoperatie voor zijn bejaarde moeder.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties