×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Grootse uitvaart voor Eddy Wally

08.02.2016 -

De dochter van de Vlaamse zanger Eddy Wally treft voorbereidingen voor een grootste uitvaart voor haar vader. De charmezanger wordt zaterdag begraven. De ceremonie heeft plaats op de Grote Markt in Zelzate, de woonplaats van Wally.


Er komt op de Grote Markt een groot scherm te staan voor de fans die niet meer in de kerk passen. Een groot deel van de markt wordt verkeersvrij gemaakt. Vanaf maandag kunnen mensen ook het condoleanceregister tekenen. In het gemeentehuis van Zelzate is een speciaal hoekje ingericht.

Dochter Marina heeft zondag een witte kist uitgekozen voor haar vader. De kist wordt met een gouden lijkwagen vervoerd. "Dat was de wens van papa", zegt Marina in een gesprek met De Standaard. Wally wordt bijgezet in het graf van zijn vrouw, die in 2012 overleed.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties