×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Salma Hayek topless naar de eerste hulp?

06.02.2016 -

Salma Hayek moest vrijdag met spoed naar de eerste hulp na een ongelukje op de set van haar nieuwe film Drunk Parents. De kleding die de 49-jarige actrice droeg was volgens haar alleen ‘volledig ongepast’ voor het ziekenhuis.


Door haar T-shirt leek het of Salma topless bij de eerste hulp arriveerde, blijkt uit een foto die ze vrijdagavond via Instagram deelde. “Ik moest met een kleine hoofdwond naar de eerste hulp”, schreef de actrice. “Helaas was mijn kleding voor de film volledig ongepast voor het ziekenhuis.”

De artsen die Salma behandelden zagen de humor wel in van haar opmerkelijke outfit en poseerden met de actrice voor een kiekje. Via Instagram bedankte Salma de artsen omdat ze zo goed voor haar zorgden. “En maak je geen zorgen, dit heeft me niet gekker gemaakt dan ik al ben!”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties