×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Céline Dion herdenkt haar man ook in Las Vegas

Speciale dienst in Ceasars Palace

02.02.2016 -

Céline Dion is vanuit Canada teruggekeerd naar Las Vegas waar ze later deze maand haar concertserie hervat. Maar eerst zal ze daar nog een herdenkingsdienst houden voor haar overleden man.


Na de publiek toegankelijke wake en grootse uitvaart is de zangeres van plan om haar man en voormalig manager René Angélil te herdenken in Ceasars Palace, de plaats waar ze ook haar concerten geeft. Dion wil in de speciale dienst het leven van Angélil vieren, maar zal er niet gaan zingen, meldt TMZ.

Nadat Angélil vorige maand na een lang ziekbed overleed, staakte Dion haar concertserie die ze eerder ook al onderbrak om voor haar zieke man te kunnen zorgen. Op 23 februari staat de zangeres weer op de planken.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties