×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De driftbuien van Glennis Grace

‘Ruzie met moeder mondde uit in vechtpartij’

01.02.2016 -

Glennis Grace moet werken aan haar ernstige psychische problemen en driftbuien. Dit zegt haar tante Wil Becht. Ze reageert furieus op het interview dat Glennis onlangs gaf en waarin de zangeres onthulde het contact met haar moeder Coby te hebben verbroken.


"Mijn moeders handjes zaten los, die van mijn vader gelukkig niet. De angst die ik heb gehad voor mijn moeder - dat mag geen enkel kind overkomen", vertelde Glennis in Kek Mama. ''Het is een groot schandaal wat hier gebeurt'', reageert haar tante Wil. ''Weet je hoe de situatie daar thuis was? Dat haar vader totaal niet omkeek naar zijn kinderen. Coby heeft alles alleen moeten doen."

De tante van Glennis vertelt nu aan De Telegraaf dat een woordenwisseling tussen moeder en dochter vorig jaar juni uitmondde in een vechtpartij. "Kun je je voorstellen? Een dochter die haar moeder afranselt? Na alles wat ze voor haar heeft gedaan?"

Glennis wil niet inhoudelijk reageren op de beschuldigingen. Wel zegt ze: ''De mensen die nu de publiciteit zoeken en het opnemen voor mijn moeder, zijn overal bij geweest. Zij weten hoe het zit. Ik ben te emotioneel om te reageren."

Op Facebook schreef Glennis afgelopen weekend in een reactie aan haar fans: "Dank jullie wel lieve schatten. Er word weer een hoop slecht over mij geschreven en dat mag ook. Ik weet welke mensen het zeggen. Voor de rest word ik steeds gelukkiger met waar ik nu sta en ben. En het leven geeft mij weer licht en lucht. Langzaamaan kom ik heel dicht bij mijzelf."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties