×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Connie gaat nu echt trouwen

27.01.2016 -

Voor Connie Witteman, voorheen Breukhoven, gaat het nu toch gebeuren. Binnen afzienbare tijd zal ze met haar verloofde Eugène van Dun in het huwelijksbootje stappen.’We willen geen bombastisch huwelijk met een hoop toeters en bellen’, vertelt Connie aan Weekend.


Voor Connie Witteman en haar 47-jarige vriend Eugène van Dun belooft 2016 een prachtig jaar te worden. Niet alleen zal Connie deze zomer op 25 juli de respectabele leeftijd van 65 jaar bereiken, ook zal binnenkort hun langverwachte bruiloft plaats gaan vinden. ’We hebben een trouwdatum’, vertelt Connie. ’Die staat vast. Maar daar willen we verder niet mee naar buiten treden. Niet om spannend te doen, hoor. Maar ik heb de laatste jaren eens goed om me heen gekeken naar al die huwelijken van BN’ers en op die manier willen Eugene en ik het absoluut niet. We willen geen bombastisch huwelijk met een hoop toeters en bellen, maar gewoon een bescheiden en intiem feest. Wij zitten in een andere fase van ons leven en daar past een bescheiden huwelijk met onze kinderen en andere dierbaren beter bij. En wanneer dat precies plaats gaat vinden, dat houden we lekker voor onszelf. Zelfs onze kinderen weten het nog niet.’

Benieuwd naar het hele verhaal? Lees het deze week in Weekend!

Foto: Reni van Maren

Reacties