×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Katja nam dochter mee naar vluchtelingenopvang

26.01.2016 -

Katja Schuurman probeert haar dochter zo goed mogelijk mee te geven dat de wereld niet overal hetzelfde is. “Ik wil haar niet vertellen hoe ze moet leven, ik probeer het goede voorbeeld te geven”, zegt de actrice en presentatrice.


Katja nam de vijfjarige Sammie al eens mee naar een vluchtelingenopvang om te laten zien dat er ook arme mensen zijn. Ook probeert ze het meisje bij te brengen dat het zonde is dat er zo veel eten en spullen worden weggegooid.

Toch waakt Katja ervoor dat ze niet te veel aandringt. “Het is soms best lastig om me in te houden als ze eens, zoals elk kind, niet wil delen”, aldus Katja in het AD. “Het is zo flauw om te zeggen dat kinderen aan de andere kant van de wereld het lang niet zo goed hebben.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Reni van Maren

Reacties