Dochters Caitlyn vieren vaderdag

Kylie en Kendall Jenner hebben hun vader Caitlyn via social media gefeliciteerd met Vaderdag. Dat de voormalige atleet nu als vrouw door het leven gaat, verandert volgens de twee zussen niks aan het feit dat zij hun vader is.

Kendall zette een foto van vroeger op Instagram waarop haar vader, toen nog Bruce, het meisje een kus geeft. "Deze ziel is altijd mijn papa geweest en dat je er nu anders uitziet, doet daar niets aan af", aldus het model. "Fijne Vaderdag voor de persoon die mij heeft opgevoed en me alles heeft geleerd wat ik weet, mijn superheld."

Haar zusje Kylie deelde een ander familiekiekje uit de oude doos. Bij de foto van Bruce, moeder Kris Jenner en hun twee dochters staat iets wat Caitlyn vermoedelijk niet al te lang geleden tegen zijn dochter heeft gezegd om haar gerust te stellen. "Je kunt me gewoon pap blijven noemen, Kylie. Ik zal altijd je vader blijven. Dat zal nooit veranderen."

Ook Khloé Kardashian, net als Kim en Kourtney een dochter van wijlen Robert Kardashian en Kris, liet Vaderdag niet onopgemerkt voorbijgaan. "Ik ben de heer dankbaar omdat hij me heeft gezegend met niet één, maar twee geweldige vaders", schrijft de realityster bij een foto van Robert en Bruce samen.