Remy Bonjasky hield relatiebreuk geheim

Remy Bonjasky en zijn vriendin Stephanie gingen kort voor zijn deelname aan Expeditie Robinson uit elkaar. De voormalig kickbokser besloot dat niet tegen de andere expeditieleden te zeggen.

Met Stephanie heeft Remy een zoontje van vijf. Het was voor hem niet de eerste lange relatie die op de klippen liep. Eerder ging het mis tussen Bonjasky en de moeder van zijn andere zoon. Volgens Remy is hij helemaal niet zo’n moeilijke man om mee samen te wonen. "Ik zou eerder willen zeggen dat mijn leven niet makkelijk is," vertelt hij in een landelijk ochtendblad

"Doordat mijn kickbokscarrière zich grotendeels in het buitenland afspeelde, reis ik nog altijd erg veel", legt hij uit. "Niet meer als vechter, maar bijvoorbeeld als begeleider van vechters uit mijn eigen Bonjasky Academy, als vip op gala's of als spreker bij seminars. En dat vergt veel van mijn gezin en de vrouw die naast mij staat."

Tijdens Expeditie Robinson dacht hij veel na over de balans tussen zijn werk en zijn kinderen. "Dat was soms wel pittig, want ik vond dat ik wel wat kon verbeteren. Het punt is dat ik voor mijn werk nu eenmaal niet altijd iemand anders kan sturen. Mensen vragen om mij. En omdat ik voor alles wat ik heb bereikt keihard heb gewerkt, wil ik het niet laten versloffen."

Alleen de crew van het survivalprogramma was op de hoogte van de liefdesbreuk. "Toen de promofilmpjes voor Expeditie Robinson werden opgenomen, werd bij mij thuis gefilmd. Daar was mijn ex ook nog bij. Maar tegen de tijd dat de promo's de lucht in gingen, waren we al uit elkaar."

De twee vroegen de programmamakers of er niet wat geknipt kon worden 'om pijnlijke situaties te voorkomen'. "En aan die wens zijn ze gelukkig tegemoetgekomen."