Placeholder

George Clooney trouwt op Giudecca

George Clooney gaat zijn jawoord geven in het chique Belmond Hotel Cipriani op het Venetiaanse eiland Giudecca. Volgens insiders zal de trouwerij op zaterdag 27 september plaatsvinden op het bekende landgoed.

Cipriani is een favoriet adres van Hollywoodsterren. Clooney werd er eerder al gespot en pas nog verbleef Al Pacino in het prijzige hotel. Het complex bevat twee vijftiende-eeuwse paleizen en heeft uitzicht op de Lagune van Venetië, meldt New York Post.

Naar verluidt vermaakt de acteur en regisseur zich prima met de geruchtenmachine die eerder wist te melden dat de trouwerij vlakbij zijn huis in Italië aan het Comomeer plaats zou vinden. Ook ging het verhaal dat het koppel in Londen het jawoord zou geven.

Tijdens een speech vorige week maakte Clooney zelf een einde aan enkele van die geruchten en zei dat Venetië de plaats zou worden waar hij met Amal Alamuddin in het huwelijk zal treden. Over de exacte locatie en datum heeft de ster zich echter niet uitgesproken.

Elisabetta Canalis, de ex van George Clooney is inmiddels overigens getrouwd. Afgelopen weekend gaf ze het jawoord aan orthopedisch chirurg Brian Perri.

De Italiaanse actrice trouwt in dezelfde maand en in hetzelfde land als haar ex. In 2011 ging het glamoureuze koppel na anderhalf jaar uit elkaar waarna de Italiaanse nog kortstondig een relatie had met Jackass-ster Steve-O. Ook zou ze nog zou intiem gespot zijn met Lenny Kravitz voordat ze de ware liefde vond bij de chirurg.

Canalis trouwde in haar geboortestad Sassari op het Italiaanse eiland Sardinië. "Italië, ik realiseer me hoeveel ik dit allemaal gaat missen", meldde de actrice op Twitter na afloop van haar trouwdag. "Bedankt voor het mogelijk maken van deze droom."