Alles gaat mis bij Roy Donders

Roy Donders laat alles zien in zijn nieuwe realityserie. 'Bij mij gaat altijd alles fout en dat zie je in deze serie ook weer', zegt de stylist van het zuiden lachend tegen BuzzE.

Volgens Roy kan de kijker een hoop verwachten van de nieuwe reeks. 'Ik ben heel druk met zingen, er komt een nieuw album aan, de winkels lopen goed en ik kom met een nieuw huispak. Dit keer ook voor jongens en mannen', vat de zanger het aankomende seizoen samen. Hoe deze nieuwe huispakken eruit gaan zien, wil Roy nog niet onthullen. 'Dat moet nog een verrassing blijven.'

Donders is momenteel nog volop bezig met opnamens. 'We hebben nu twee afleveringen af', aldus Roy. De kijker kan hierin ook de nieuwe vriend van de krullenbol verwachten. 'Ja, hij is er ook in te zien. Ik heb een keuze gemaakt om een realityserie te maken en ik vind dat je dan ook alles moet laten zien', zegt Roy. 'Daarnaast hebben we het ook gewoon heel leuk samen en zou het gek zijn als hij er niet in zit', aldus de zanger die de laatste tijd veel in het nieuws was vanwege zijn verbroken relatie met ex Bas.

Ook andere mensen om Roy heen komen weer voorbij. 'Je ziet wel dat zij zijn veranderd nu ik ineens bekend ben. Voor mijzelf voelt dat helemaal niet zo, maar zij vinden het soms lastig om met bepaalde situaties om te gaan.' Roy is nog niet zeker of hij hierna weer in een volgende serie stapt. 'Dat weet je nooit hè. Eerst deze maar eens maken en kijken hoe ik me dan voel', aldus de goedlachse Brabander. Op 28 oktober is de eerste aflevering van Stylist van het Zuiden te zien bij RTL 5.