Beyoncé en Jay-Z gescheiden

MTV is achter de schermen bezig om Beyoncé te strikken om de MTV Video Music Awards op 24 augustus te laten openen met een spetterend optreden. Zonder haar man Jay Z, welteverstaan. Volgens New York Daily News smeken ze Queen Bey om een liedje te zingen van haar laatste album.

'Bey gaat de show helemaal overnemen', meldt een ingewijde. 'MTV is er nog mee bezig, maar ze willen dat ze de show groots gaat openen. Het is alleen nog niet aangekondigd.' Columbia Records is samen met MTV bezig om Beyoncé te overtuigen videopromo's te maken voor haar mogelijke optreden.

De zangeres is in acht categorieën genomineerd, waaronder die van Video van het Jaar voor Drunken in Love, waarin ze zingt samen met manlief Jay Z. 'MTV wil haar en ze willen haar solo zien optreden.'

De entertainmentsite meldde eerder deze week al dat het Hollywoodkoppel snel met een verklaring over hun op springen staande een huwelijk gaat komen. Beyoncé en Jay Z trouwden in 2008 en werden in 2012 voor het eerst ouders van hun dochter Blue Ivy. Er gaan al weken geruchten dat het niet goed gaat tussen de twee.