Placeholder

Roy geeft niks om WK

De juichpakken van Roy Donders zijn een daverend succes en waren binnen een paar dagen uitverkocht. Heel Nederland kleurt, mede dankzij Roy, deze weken oranje maar grappig genoeg heeft de stylist zélf helemaal niets met voetbal.

Aan Weekend vertelt hij: 'Ik heb er niet zoveel mee. Ik ken niet één voetballer of een trainer. Van Louis van Gaal heb ik wel eens gehoord maar dat is het ook. Zijn vriend Bas moet er wel om lachen. 'Toen we die reclamespot gingen maken kwam Ruud Gullit langs en die kende hij helemaal niet. Ook van Sjaak Swart had hij nog nooit gehoord.' Roy: 'Aron Winter was er ook. Geen idee wie dat was. Ik heb hem nu wel in zijn boxershort gezien, dat was wel heel leuk maar verder ken ik hem niet haha.' Roy is dus niet voor de tv te vinden de komende weken. 'Nou als Bas gaat kijken met vrienden ga ik misschien wel mee, maar ik zou nooit uit mijzelf eens lekker voor de televisie gaan zitten. Mijn vader vindt het ook allemaal prachtig maar zelf geef ik er niks om.'

Deze week in Weekend een exclusief interview met Roy en zijn grote liefde Bas over het succes, de roem en hoe hij bedrogen werd.