Estelle is alles kwijt

Estelle Cruijff is na haar breuk met Badr Hari achtergebleven met een gebroken hart en een lege portemonnee. De prijs die zij betaalde voor de liefde was hoog. Haar luxe auto is omgeruild voor een simpeler exemplaar, haar zoon woont bij zijn vader en dochter Joëlle verblijft grotendeels bij oma. De blondine heeft geen werk en volgens geruchten zal zij straks ook de villa van ex-man Ruud Gullit moeten verlaten. Was het dit allemaal waard?

Estelle Cruijff zal zich zo nu en dan wel flink achter de oren krabben. Toen zij twee jaar geleden nog getrouwd was met voetbalmiljonair Ruud Gullit kon zij een luxe leventje leiden, waarbij ze soms op één dag makkelijk duizenden euro’s uitgaf. Bijna dagelijks was de blondine te vinden in de chique winkelstraten in Amsterdam-Zuid. Altijd zag Estelle er piekfijn uit, ze gold als één van de grootste glamourvrouwen van Nederland. Na haar beslissing te scheiden van Ruud werd alles anders.

De definitieve beslissing over haar alimentatie is nog altijd niet genomen en het lijkt er voor Estelle niet rooskleurig uit te zien. Ruud zou op dit moment alleen voor de kinderen betalen, en niets voor Estelle. Hij zou op het standpunt staan dat Estelle best kan werken en daarom weigeren te betalen voor haar luxe leventje zonder dat zij daar verder iets voor doet. Vrienden adviseren Estelle een baan te zoeken zodat er weer geld binnenkomt, maar daar lijkt de blondine niets van te willen weten. Verder heeft ook de relatie met haar kinderen flink onder druk gestaan de laatste twee jaar. Het ziet er naar uit dat Estelle een hoge prijs voor haar liefde moet betalen. 

 

Lees het hele verhaal deze week in Weekend