Whoopi: mijn dochter is betere moeder dan ik

Whoopi Goldberg is ervan overtuigd dat haar volwassen dochter een betere moeder is dan zij zelf ooit voor haar is geweest. Dat vertelde ze tijdens een speech op de 41e verjaardag van haar enige kind, Alex Martin, weet Page Six.

Whoopi kreeg haar dochter op 17-jarige leeftijd en Alex kreeg op haar 16e haar eerste kind. De Oscarwinnares werd dus op haar 34e al oma. "Alex is een betere moeder van haar drie kinderen dan ik ooit geweest ben", vertelde de beroemdheid volgens een insider op het feestje in de beroemde Bowery Ballroom in New York. Haar dochter trad in haar moeders voetsporen en ging ook het filmvak in.

De Sister Act-ster ontwikkelt momenteel een reallifesoap over het gezinsleven van Alex. Ook de beste vrienden van Whoopi's dochter worden door de camera gevolgd.

Whoopi's relatie met de vader van haar dochter liep al in Alex' kinderjaren op de klippen. Met haar twee volgende echtgenoten hield de actrice het maar twee en zelfs één jaar uit. Op het verjaardagsfeestje kon de actrice daar wel de humor van inzien. "Je hebt me nu al langer vastgehouden dan mijn laatste man", vertelde Goldberg grappend toen rapper Consequence haar omarmde voor een foto.