Horoscoop 22 t/m 28 november

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

BOOGSCHUTTER
Liefde: U wilt uw gevoelens begrijpen en ook dat magische moment met die speciale figuur. Geef toe aan die impuls, want met de juiste persoon kunt u een doorsnee avond tot een memorabele gebeurtenis maken. Geld: Uw persoonlijke macht groeit en daardoor kunt u dingen compleet naar uw hand zetten. Een nieuwe baan? De kansen zijn er.  Carrièremogelijkheden zijn er vooral buiten uw normale kring. Gezondheid: Om uw nieren te ontzien moet u geen extra zout aan uw eten toe te voegen. Alternatieve smaakversterkers zijn verse kruiden: koriander, rozemarijn of tijm.

RAM
Liefde: Wraakgevoelens kunt u afschudden door iets te doen wat concentratie vergt. Stuur uw energie een andere kant op en u bent weer in het nu. Geld: Maak uw leven lichter door te verkopen of weg te doen wat u niet meer gebruikt. Als het u lukt om een schuld deels af te lossen, geeft dat ook een goed gevoel. Gezondheid: Als u zich wat minder voelt, helpt een aftreksel van muntbladeren voor een goede werking van de lever, de gal en het spijsverteringssysteem.

STIER
Liefde: Uw geliefde zal niet veranderen als u geen opbouwende kritiek geeft. Zorg ervoor dat u hem of haar behandelt met het respect dat u zelf ook wilt ontvangen. Geld: U wilt geen tijd verspillen met uitleggen waarom u iemand geen geld wilt lenen. U toont liever uw hoorns omdat u denkt dat actie meer effect heeft dan woorden alleen. Gezondheid: Na een periode van zwakheid voelt u zich weer beter omdat u meer energie hebt. Extra vitamine C geeft u kracht.

TWEELINGEN
Liefde: Overweeg uw keuze voor een partner vanuit een praktisch perspectief. Dat helpt u om een wijze beslissing te nemen, waar u in de toekomst een goed gevoel aan overhoudt. Geld: Het kan verstandig zijn een onnodige aankoop uit te stellen, hoewel u een verleidelijk koopje of een veelbelovende kans niet hoeft te laten lopen. Gezondheid: Concentreer u alleen op belangrijke zaken als u wat vermoeid bent en laat de rest maar wachten tot u weer helemaal fit bent.

KREEFT
Liefde: Het ene moment bent u enthousiast en gretig en vol vertrouwen, om vervolgens te klagen dat u te veel aan uw hoofd hebt. Die stemmingswisseling kan uw lief irriteren.  Geld: U geniet van geld verdienen maar bent ook een ster in het snel uitgeven. Investeer niet zonder overleg, maar een gokje wagen is nu gunstig. Gezondheid: Neem de tijd om uw accu op te laden zonder anderen ervan te beschuldigen dat u tijd tekortkomt. Doe wat u moet doen en niemand zeurt meer.

LEEUW
Liefde: U staat volop in de belangstelling. Toch bent u op zoek naar de dichtstbijzijnde nooduitgang. Nu hebt u behoefte aan privacy. Gun uzelf die afzondering. Geld: U kunt meer verdienen als u uw horizon verbreedt en een onbekend terrein betreedt. Informeer u eerst wel grondig over allerlei aspecten. Gezondheid: Uw dromen kunnen u verontrusten, omdat er spoken uit het verleden kunnen opduiken. Dat is op zich wel goed, want daarmee verwerkt u die sporen van vroeger.

MAAGD
Liefde: Onthoud dat u bijzonder kritisch bent op uzelf en dat het bijna onmogelijk is om aan de eis van perfectie te voldoen, ook al wordt er meer van verwacht dan u lief is. Geld: Een harmonieus gezinsleven legt de basis voor uw carrière in de toekomst. Geef dat dus voorrang. Gezondheid: Twijfel aan uzelf kan therapeutisch werken als het u motiveert om te onderzoeken wat er aan de hand is. Faalangst is problematisch als het u ervan weerhoudt er iets aan te doen.

WEEGSCHAAL
Liefde: Dat u steeds met uw gedachten ergens anders bent, kan de reden zijn voor een dip in uw relatie. Let daarom ook op de behoeftes van de ander. Geld: Uw hang naar succes neemt u zo in beslag dat u daar een emotionele prijs voor moet betalen. Maak u niet druk, het geld komt naar u toe. Gezondheid: U bent zich bewust van uw lichamelijke conditie. Dat kan u weer terugbrengen bij uw kern als u een stap terug doet. Dat is nodig om het evenwicht niet te verliezen.

SCHORPIOEN
Liefde: U kunt zich opeens ongemakkelijk voelen bij iemand die u eerder nog zo aardig vond. Onderzoek wat de oorzaak is en oordeel niet te snel. Geld: U wordt besmet met een reisvirus en wilt op zoek naar avontuur. Overwin die aandrang en laat zo’n kans maar voorbijgaan, omdat u thuis nog veel te doen hebt. Gezondheid: Als u een blaasontsteking voelt opkomen: een flinke theelepel zuiveringszout, ofwel natrium bicarbonaat oplossen in een kop warm water en dan opdrinken.

STEENBOK
Liefde: Zelfs een relatie die op rolletjes lijkt te lopen kan uit de bocht schieten. U bent wel bereid om uw gevoelens te tonen, maar beseft dat uw openheid uw kwetsbaarheid vergroot. Geld: Inkomsten worden vertraagd, maar dat is geen reden voor bezorgdheid. U kunt gerust vertrouwen op betere tijden. Gezondheid: Als u de kans krijgt om de zinnen te verzetten, moet u die pakken om later de resterende klusjes te doen, dus doe iets waar u nu zin in hebt.

WATERMAN
Liefde: Kansen op romantiek doen zich voor in groepsactiviteiten. Op de bank blijven plakken is geen optie. Sluit u aan, ook al ziet u er misschien tegenop. Geld: Spreek uw wensen hardop uit, ook al loopt u daarbij een risico. Dan is het mogelijk dat u wordt verrast als u ontdekt dat anderen uw streven ondersteunen. Gezondheid: Een sterk aura weert indringers die uw gezondheid bedreigen af. Dat bereikt u met ontspanning. In de herfst is saunabezoek een weldaad.

VISSEN
Liefde: Laat iemand op wie u een oogje hebt weten wat u voelt, maar laat u door die tedere benadering niet afleiden. Dat kan het begin zijn van een affaire. Zorg dat uw bedoeling helder is. Geld: Een goede werkhouding levert waardering op die op een leuke manier wordt uitbetaald. Dat valt op bij leidinggevenden die u daarbij willen helpen. Gezondheid: Uw ijver kan wel de oorzaak zijn van oververmoeidheid. Neem dan wat gas terug en lees dat boek eens eindelijk uit of ga naar de film.