Horoscoop 3 t/m 9 februari 2016

Wat zeggen de sterren deze week?

Liefde: Uw verlangens kunnen worden weggedrukt door de wensen van iemand anders. U doet er het beste aan door toe te geven. De tijd en inspanning van volhouden is het niet waard. Geld: Uw behoefte aan succes kan eindelijk worden bevredigd. De contouren van het resultaat worden duidelijk. Nu niet inzakken, maar er stevig tegenaan en doorzetten. Gezondheid: Het is slecht voor uw gezondheid als u uw geduld verliest en u gaat ergeren. Dat ondermijnt uw welzijn en zet de deur open voor ongemak. Negeer de oorzaak van de irritatie en doe wat u goeddunkt.

 

Liefde: Het gaat niemand aan wat u voelt. Van binnen is er nogal wat aan de hand, maar dat is alleen voor u belangrijk. U moet zelf een keuze maken. Geld: Het gaat u voor de wind en dan kunnen contacten in het buitenland van belang zijn. Er dienen zich interessante mogelijkheden aan, dus houd uw ogen open. Gezondheid: Uw spiegel is uw beste adviseur als het om uw gezondheid gaat. Vindt u dat u er stralend uitziet? Dan is uw conditie in orde. Zo niet, vind de oorzaak.

 

Liefde: U komt krachtig over en maakt van uw hart geen moordkuil. Dat kan tot spanningen leiden. Bedenk dat een compromis meer effect heeft dan een conflict. Geld: U probeert evenwicht te vinden tussen uw wensen en de eisen die een samenwerking aan u stelt. Daarbij kunt u uw eigen belang overschatten. Gezondheid: Complexe zaken hebben het deze week op uw psyche gemunt. Leer los te laten, anders neemt het bezit van u en vreet het aan uw lichamelijke gesteldheid.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Liefde: Het kost u moeite om openhartig te zijn, ook al wilt u graag schoon schip maken. Het is het beste om onenigheid af te wenden. Moedig voorwaarts. Geld: U gaat er financieel op vooruit. Een onverwachte uitkering of bonus is mogelijk. U wordt gewaardeerd en dat zal blijken. Gezondheid: U hebt het druk en dat eist zijn tol wat betreft uw energieniveau. Let vooral op uw houding en skelet. Soepelheid is een voorwaarde. Rek- en strekoefeningen helpen daarbij.

 

Liefde: Blokkades zijn gemakkelijker te verwijderen als u beseft dat u zelf het obstakel in de open communicatie bent. Open uw hart. Geld: Uw werk is nu hoofdzaak en dat is maar goed ook, want u oogst waardering voor uw inspanningen. Hooggeplaatsten luisteren naar u en staan open voor uw ideeën. Gezondheid: Onderdrukte emoties hebben invloed op wat er in uw buitenwereld gebeurt. Probeer uw weerzin te overwinnen met heldere bedoelingen en doorzettingsvermogen.

 

Liefde: Deze week bent u tamelijk spraakzaam in de privésfeer. U zegt wat u denkt, maar stelt daarmee geen eisen aan anderen. Geld: Schulden maken of afbetalen? Dit is de juiste periode. Ook om geld aan te trekken voor een project. Een foute beslissing kan u ruïneren, dus denk  goed na. Gezondheid: Het is goed om vrijuit te spreken, want het bevrijdt u van stress. Maar wees zacht in uw benadering, waardoor anderen ontvankelijk zijn voor uw woorden. Dat heelt.

 

Liefde: Als u uw kwetsbaarheid verbergt achter een opgeblazen demonstratie van passie, denkt de ander dat u meer zelfvertrouwen hebt dan in werkelijkheid. Dat wekt misverstanden. Geld: Praat met iemand die u vertrouwt over uw dilemma in geldzaken, want die vertelt u wat uw volgende stap zou moeten zijn. Gezondheid: Probeer emotionele onzekerheid niet te compenseren door intenser op te treden. Dat geeft een geestelijke belasting die u lichamelijk parten speelt.

 

Liefde: Gevoelens verstoppen is zinloos, want uw omgeving lijkt u te kunnen lezen als een open boek. Zodra u weet wat u wilt, is dat gemakkelijk uit te leggen. Geld: Het is tijd om tot in detail te verklaren hoe u een financieel probleem wilt oplossen. Draai er niet omheen als iemand u niet begrijpt. Gezondheid: U houdt niet zo van knuffelen, maar lichamelijke aanraking is heilzaam en geeft u een goed gevoel. Huidcontact is heerlijk als u zich eraan kunt overgeven.

 

Liefde: Het is niet nodig iedereen in uw omgeving te commanderen, want u hebt veel meer macht dan u vermoedt. Geld: U kunt obsessief verlangen naar iets wat u niet hebt of kunt hebben. Laat het los en u zult merken dat het vanzelf naar u toe komt (als het voor u bedoeld is). Gezondheid: U droomt heftig en bent overdag soms in een spirituele bui. Als u erin slaagt zich uw droomleven te herinneren, geeft dat houvast op gebieden waar u nu geen grip op heeft.

 

Liefde: U kunt zich te buiten gaan aan sexy flirten. Toch bent u niet in de stemming om spelletjes te spelen, tenzij u weet dat u er een praktisch belang bij hebt. Geld: U blijft op het rechte pad door te doen wat in uw ogen goed is voor uw portemonnee. Zorg dat u met een ander op één lijn zit, voordat er geen weg terug meer is. Gezondheid: De dagen lengen, maar u hebt behoefte aan meer licht. Te lang op de zonnebank is niet goed, maar een keertje kan helpen.

 

Liefde: Met woorden kunt u een rookgordijn optrekken om daarmee gevoelens te verbergen die u niet wilt delen. Draai er niet langer omheen. Geld: Open die la met interessante projecten en begin eraan. U krijgt hulp van de kosmos en van uw omgeving. Niet aarzelen, maar starten en dat plan uitvoeren. Gezondheid: Binnen zitten is in deze kille tijd begrijpelijk, maar niet verstandig. Flink stappen of hollen is goed voor uw longen, uw bloedsomloop en uw spieren.

 

Liefde: Op liefdesgebied hoeft u deze week niets spectaculairs te verwachten. Geen vuiltje aan de lucht, dus lekker doorsudderen. Geld: Er zit iets in de financiële pijplijn wat u graag wilt, maar het gaat u niet snel genoeg. Geduld is een schone zaak, het is naar u onderweg. Gezondheid: Uw enkels en kuiten kunnen het wat zwaarder krijgen, dus is het oppassen geblazen als u buiten loopt. Uitglijden of verzwikken hoeft niet ernstig te zijn, maar is wel vervelend.