Horoscoop 20 t/m 26 januari 2016

Wat zeggen de sterren deze week?

Liefde: Romantiek bloeit. Omdat u een zelfverzekerde periode tegemoet gaat, straalt u dat uit en dat maakt u aantrekkelijk. Een week om van te genieten. Geld: Onderschat uw vermogen om iets over te brengen niet. U probeert een complexe boodschap te verkondigen. Ook al lukte dat in het verleden niet goed, uw doorzettingsvermogen werpt nu vruchten af. Uw unieke manier van benaderen dwingt anderen goed naar u te luisteren. Gezondheid: U hebt gezondheidsdoelen bepaald, maar slaagt er niet in om die te halen. Neem kleine stapjes. Het hoeft niet zo drastisch.

 

Liefde: Geef anderen niet de kans u met een schuldgevoel op te zadelen. Doe zo snel mogelijk wat u moet doen, dan hoeft niemand u de voet dwars zetten. Liefde is ook compromissen kunnen sluiten. Geld: Kijk eens met een frisse blik naar alles wat u in het leven plezier verschaft in plaats van werken. Ook al hebt u het deze week tamelijk druk, maak in het weekend meer ruimte voor gezellige activiteiten. Gezondheid: Neem uw agenda met een korreltje zout om zo te zorgen voor een gezonde balans. Maak tijd voor ontspanning en gun uzelf af en toe wat luiheid.

 

Liefde: Uw optimisme is aanstekelijk. Uw fantasie gaat zelfs met u op de loop. Dat kan onwerkelijke verwachtingen wekken en dan komt u straks bedrogen uit. Blijf met beide benen op de grond. Geld: U wilt van alles, maar uw gevoel voor urgentie verkruimelt. Gek genoeg zult u sneller uw doel bereiken als u de teugels laat vieren in plaats van u heftig in te spannen. Laat het gebeuren. Gezondheid: Er is geen enkele aanleiding om zo fanatiek aan de slag te gaan, dus neem de tijd voor plezierige activiteiten. Daarmee bewijst u lijf en leden een prima dienst.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Liefde: Dwing uzelf de realiteit onder ogen te zien, ook al doet dat afbreuk aan uw goede gevoel. De waarheid ontdekken is beter dan het onbekende te vrezen. U kunt aangenaam worden verrast. Geld: Uw communicatie is niet helder, ook al denkt u dat anderen wel begrijpen wat u bedoelt. Uw positieve instelling kan verhinderen dat u situaties juist inschat. Vervelend als het u geld gaat kosten. Gezondheid: Zet dit op uw boodschappenlijstje en  uw menu wordt niet alleen gezond, maar ook erg lekker: appels, spinazie, graansoorten, druiven, peren en asperges.

 

Liefde: Is het beter als u zegt wat u denkt? Dan kunt u zich lelijk vergissen. U kunt de reactie van uw geliefde niet manipuleren. In plaats van overtuigen is het beter de verschillen van inzicht te accepteren. Geld: Een confrontatie over een financiële kwestie lost nu niets op. Wacht liever tot het stof is neergedaald voordat u streeft naar een bevestiging van uw opvatting. Dan snapt u waar de schoen wringt. Gezondheid: Regelmatige hoofdmassages zijn niet alleen weldadig, maar ook goed voor de doorstroming. Geef u eraan over en geniet van het effect.

 

Liefde: U praat uzelf aan dat u maar in uw schulp moet kruipen, omdat uw kwetsbaarheid u nerveus maakt. Vertrouw op uw intuïtie, bescherm wat van u is en laat u niet van de wijs brengen. Geld: Het lijkt erop dat u actie moet ondernemen om een nieuw plan te realiseren, maar uw plannen kunnen onverenigbaar zijn met die van anderen. Uw kans gaat verloren als u niets doet. Gezondheid: Laat u niet bang maken door wat u allemaal op Facebook of in de krant leest. Uw gezondheid is vooral in orde als u zichzelf daarvan overtuigt. Uw geest regeert uw lichaam.

 

Liefde: U hebt geen zin in negatieve gevoelens, maar als u ze onderzoekt, kunt u onderdrukte woede tegenkomen. U bent een kei in het maskeren van gevoelens. Gooi het eruit, ongeacht de gevolgen van die uitbarsting. Geld: Uw zonnecyclus begint deze week, dus alle reden om met volle kracht vooruit te gaan als u iets wilt ondernemen. Geldzaken zullen snel floreren, dus profiteer van die situatie. Gezondheid: Onverwerkte spanningen komen opeens tevoorschijn als iemand probeert u te manipuleren.  Wees zo vriendelijk mogelijk om een onnodig conflict te voorkomen.

 

Liefde: Venus lacht u toe en dat kan uw week een positieve draai geven. U wordt uitgedaagd door een machtig en verleidelijk persoon. U staat versteld over uw reactie om uzelf een houding te geven. Geld: Houd niet krampachtig vast aan een vastomlijnd plan, want onvoorziene gebeurtenissen dwingen u toch u aan te passen. Flexibiliteit is uw wapen om veranderingen in goede banen te leiden. Gezondheid: U bent vatbaar voor maagklachten, mede door uw zorgelijke inborst. Minder zwaar op de hand zijn en een accent op lichter verteerbaar voedsel brengen verlichting.           

 

Liefde: U verlangt van uw geliefde (en uw omgeving) respect en mededogen, maar u ontvangt andere signalen. Dat is geen reden om u op te winden. Kijk ook eens achter de schermen. Geld: Een fris idee kan voor een nieuwe ervaring of spannend avontuur zorgen. Laat het niet verwaaien en vergeet het niet. Schrijf het op en werk het uit tot een tastbaar en uitvoerbaar gegeven. Gezondheid: Oriënteer u wat betreft producten die u niet eerder probeerde. Groene thee misschien? Of iets anders waarmee u uw weerstand tegen kwalijke invloeden van buitenaf versterkt.

 

Liefde: Uranus zorgt voor instabiliteit in sommige situaties. U kunt behoorlijk geïrriteerd raken als dingen niet gaan zoals u wilt. Uiting geven aan extreme emoties maakt het erger, maar ontkenning helpt ook niet. Geld: Wie een baan zoekt, heeft deze week fraaie kansen. Soms hoeft u er zelf helemaal niets voor te doen en komt het gewoon op u af. Sta open voor dat kansenpalet. Gezondheid: U bent nogal gehaast en ongeduldig. Dat kan verkeerd aflopen als u niet oppast. Een ongeluk(je) ligt dan in een klein hoekje. Af en toe eerst even tot tien tellen.

 

Liefde: Als u te diep op bepaalde zaken ingaat, kunt u een emotionele klap verwachten. U mooier voordoen dan u zich voelt, kan dan een manier zijn om uw gevoelens te ontkennen. Geld: Uw carrière krijgt alle aandacht, maar deze week is het goed die in evenwicht te brengen met uw emoties en uw gezinsleven. Verdeel de attentie. Gezondheid: U gaat u een stuk beter voelen als u niet in uw hoofd blijft zitten, maar spontaan uw hart laat spreken. Uw omgeving stelt dat ook op prijs, want dan doet u niet meer alsof. Toon ze een blik op uw zwakke plek.

 

Liefde: Er gebeuren dingen om u heen waar u geen grip op hebt. Als u genoeg vertrouwen toont door dat over u heen te laten komen, zal het u verbazen wat de gevolgen zijn. U hebt het laatste woord, ook al lijkt dat aanvankelijk onwaarschijnlijk. Geld: U hebt de mogelijkheid een en ander naar uw hand te zetten en stappen voorwaarts te maken in de richting van uw doelen. Alleen uw ongeduld kan roet in het eten gooien. Gezondheid: U kunt nu nog met uzelf afspreken wat u aan het eind van 2016 wilt bereiken qua gezondheid en fitheid. Schrijf op en hang dat op, en beloon uzelf als u zich eraan houdt.