Horoscoop 13 t/m 19 januari 2016

Wat zeggen de sterren deze week?

Liefde: Het kan ingewikkeld zijn om de motieven van uw geliefde te begrijpen, omdat die voortkomen uit een verborgen agenda. Maar het kan ook uw recht-voor-zijn-raap benadering zijn. Probeer te achterhalen wat duidelijk moet worden gemaakt. Dat kan u belangrijke informatie over uzelf opleveren. Geld: Geldzaken staan onder druk, maar dat is tijdelijk. Er wordt meer inspanning van u verwacht, maar de beloning volgt spoedig. Stug doorwerken en volhouden. Gezondheid: De sterren staan gunstig. Uw gezondheid is goed en als zich toch iets voordoet, zal het van voorbijgaande aarde zijn. Leef zorgeloos.

 

Liefde: Zorgen over de liefde kunnen zich juist aandienen net als u probeert uw hoofd leeg te maken. Besef dat u hoofdbrekens niet met een rationele analyse kunt wegpoetsen. Maar de zon breekt weer door, sneller dan u denkt. Geld: Neem een flinke aanloop om voor te bereiden wat u in de loop van het jaar wilt bereiken. Maak een schema en houd u daar aan. Discipline zal u redden. Gezondheid: Laat uw gedachten de vrije loop. Laat alles lekker wegwaaien als u het niet ook in uw buik kunt voelen. Volg uw instinct als ontsnappingsroute. Dat betekent loslaten.

 

Liefde: Leef vandaag, want u kunt niet weten wat er morgen of volgende week gebeurt. U wilt zekerheid voor de toekomst, maar dat bereikt u pas als u het heden voldoende aandacht geeft. Geld: Regel wat gedaan moet worden voordat u weer verzeilt in uw droomwereld. Dat zal binnenkort worden beloond met iemand die uw verlangens kan waarmaken. Dat maakt ruimte voor iets nieuws. Gezondheid: U voelt zich goed als u geen nadruk legt op gebeurtenissen of gevoelens die u anders overstuur zouden maken. Kijk de andere kant op. U kunt niet alles op uw schouders nemen.

 

Liefde: Relaties kunnen deze week in de gevarenzone terechtkomen. In uw hoofd gaat de alarmbel af. Ook al bent u geen dramaqueen, nu bent u toch even van slag. Rustig blijven is de beste optie. Geld: U gaat ervan uit dat de situatie verbetert en dat is goed mogelijk, maar afwachten is niet het beste uitgangspunt. Neem het heft in handen en doe er zo snel mogelijk iets aan, dat verhoogt uw kansen. Gezondheid: Uw goede voornemens staan nu al onder druk, maar als u doorzet, zult u na verloop van tijd trots zijn op wat u hebt bereikt. U hebt de wilskracht.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Liefde: Iemand besteedt aandacht aan u. Dat kan op uw zenuwen werken, maar het kan u ook aansporen in uw verleden te wroeten en na te gaan of u zich verzet tegen emotionele binding omdat u ooit bent misleid. Geld: Deze week is geschikt om uw vertrouwen in anderen te herstellen, waar dat eens werd aangetast door een onbetrouwbaar sujet. U hoeft uw vingers niet na te tellen na het geven van een hand. Gezondheid: U kunt greep krijgen op uw voedingspatroon door een week op te schrijven wat u zoals eet. Dan kunt u de volgende week schrappen wat u niet bevalt.

 

Liefde: Het wordt geen sterk liefdesjaar, maar in sociaal opzicht blijft u scoren, dus saai wordt het ook niet. Singles springen als een sprinkhaan van hot naar her. Een vaste relatie vraagt om meer opwinding. Geld: In plaats van bezigheden te voltooien, wilt u zich er snel vanaf maken, zodat u zich op iets nieuws kunt storten. Voldoe aan al uw verplichtingen, ook al weet u die verantwoordelijkheden behendig te omzeilen. Gezondheid: Nu even de buikriem aansnoeren. U voelt u dan volgende week niet schuldig en kunt met een opgeruimd gemoed genieten.

 

Liefde: U bent een tikkeltje zwaar op de hand en toch hebt u zin in vermaak. Het is belangrijk uw emoties met intimi te delen, want die grijpen nogal diep in. U bent bang dat u te loslippig bent. Dat is niet nodig als u uw gedachten zorgvuldig formuleert. Geld: U hoeft het achterste van uw tong niet te laten zien bij een zakelijke deal. U blijft dan aan de veilige kant, maar u moet wel meer risico durven nemen. Gezondheid: Als een oude kwaal opspeelt, zal een goede nachtrust of een lekker lui weekend wonderen doen. U doet er goed aan u terug te trekken.

 

Liefde: Uw twijfels over de liefde vinden hun oorsprong meer in het verleden dan in wat zich nu afspeelt. Dat kan opeens te voorschijn komen. Als u uw kwetsbaarheid deelt met iemand die u vertrouwt, kan dat een oude wond helen. Geld: Geen goede tijd voor belangrijke aankopen, hoewel de geldstroom blijft vloeien. Enige vertraging van inkomsten is geen reden voor zorg. Dat wordt wel weer ingehaald. Gezondheid: Uw nieren staan enigszins onder druk, dus drink voldoende water om ze te zuiveren. En als u een enthousiaste wijndrinker bent, mag dat wat minder.

 

Liefde: Uw gedachtewereld kan u verwarren, omdat u er niet de juiste conclusies aan kunt verbinden. Zelfs uw analytisch vermogen laat u in de steek Uw helderheid keert terug, dus stel belangrijke discussies uit. Geld: U denkt te weten wat u in geldzaken wilt en komt toch op een andere gedachten. Ruim in de tussentijd wat rommel op en werk een achterstand weg. Dat geeft rust. Gezondheid: U kunt oefeningen doen om zorgen los te laten. Meditatie helpt, ook al vereist dat enig doorzettingsvermogen. Toch proberen en u losmaken, dan wordt het alleen maar beter.

 

Liefde: U bent opgewonden over een idee, maar wilt geen ruzie veroorzaken. Mocht er toch een discussie ontstaan, dan is het verstandig om over uw opvattingen te zwijgen. Dat kan alleen maar leiden tot argumenten over en weer. Zeg zo weinig mogelijk. Geld: Dit is de ideale periode om iets nieuws te lanceren. Er is voldoende steun, dus geen reden om achterover te leunen. Inkomsten komen vooral uit sociale contacten. Gezondheid: Voor een helder hoofd hebt u voldoende nachtrust nodig. Een middagdutje kan ook geen kwaad. Plan voldoende pauzemomenten.

 

Liefde: Uw emoties staan op scherp en daarom hebt u geen behoefte aan gedoe. Als u die gevoelens wegdrukt, zullen ze later in verhevigde mate terugkomen. Bekijk uw reacties geamuseerd en in alle rust met een gezonde nieuwsgierigheid. Geld: Deze week valt het mee, maar bereid u voor op financiële beperkingen. Niet erg zolang u greep houdt op uw bestedingen en u zich geen uitspattingen veroorlooft. Gezondheid: Lachen is de beste remedie en humor kan de spanning die in uw geest opborrelt, verdrijven. Een leuke film of lekker boek geven u die afleiding.

 

Liefde: U kunt wegzinken in uw innerlijke wereld. U wilt zich daartegen verzetten en luchtig leven, maar het kan u helpen, als u niet bang bent om zachtjes in uw duisternis weg te zinken omdat woorden niet alles kunnen verklaren. Geld: Kwesties in uw carrière kunnen alleen na verloop van tijd worden opgelost, dus leg u bij de situatie neer en wacht rustig en vol vertrouwen op een goede afloop. Gezondheid: Als dagdromen wat onplezierige herinneringen tevoorschijn haalt, kan dat ook de aanzet zijn tot spirituele groei en interessante ontdekkingen.