Horoscoop 25 november t/m 1 december 2015

Wat zeggen de sterren deze week?

Liefde: Af en toe hebt u de neiging tot zelfoverschatting. Weinigen zullen u dat kwalijk nemen omdat u een graaggezien figuur bent, maar het kan risicovol zijn als u overdrijft. Neem uzelf de maat. Geld: Bepaal uw financiële grenzen, want als u die overschrijdt, komt u in de gevarenzone en daar wilt u niet zijn, nu het allemaal tamelijk positief verloopt en u de vruchten van uw inspanningen kunt plukken. Gezondheid: De feestmaand komt eraan en dan gaan Boogschutters zich maar al te graag te buiten. Nu al grenzen stellen helpt excessen te voorkomen, Ja, daar is wel wat wilskracht voor nodig.

 

Liefde: Neem uzelf wat minder serieus, dan blijkt het best mee te vallen. Die plooien in uw liefdesleven worden vanzelf glad gestreken. U bent charismatisch genoeg. Geld: Neem het heft in handen als de gang van zaken u niet bevalt en zult merken dat anderen u volgen. Geef mensen de gelegenheid u te helpen en u krijgt meteen de wind in de rug. Gezondheid: U hebt weleens betere dagen gekend, maar er is geen reden u ongerust te maken over uw conditie. Overpeinzingen tijdens een wandeling of fietstocht zorgen ervoor dat u weer in uw gewone doen komt.

 

Liefde: Uw praktische benadering van de liefde hoeft geen belemmering te zijn voor de intensiteit van de beleving. U wordt aangetrokken door mensen met status, maar daar blijft het bij. Geld: Vertrouw erop dat het met uw financiële toestand wel weer goed komt. Er komt een meevaller aan en dat brengt u in opperbeste stemming. Werk wel enkele obstakels weg. Gezondheid: U bent een levensgenieter, maar een verslaving aan genot is denkbaar. Oefening in zelfdiscipline is aan te bevelen, maar u bent niet echt in de stemming u daar iets van aan te trekken.

 

Liefde: Wat is leuker dan iets doen wat u nog niet eerder deed? Doorbreek de sleur en bedenk iets wat u graag zou willen, maar nooit eerder deed: een cursus, zingen in een koor of ergens binnenstappen waar u nog niet bent geweest. Geld: Er gaan deuren voor u open die u uitzicht bieden op nieuwe kansen, maar dan kunt u niet achterover leunen. Concentreer u op de belangrijke punten en laat de rest liggen. Gezondheid: U bent namelijk in staat op uw werklust te overdrijven en overuren te maken, waardoor u uw gezondheid en weerstand tegen een virus ondermijnt.

 

Liefde: Soms moet u water bij de wijn doen, al is dat niet uw sterkste eigenschap. Het liefst drukt u uw eigen wil door, koste wat het kost. Toch is het beter af en toe eens een compromis te sluiten. Geld: Deze week krijgt u de kans even uw eigen wil uit te schakelen betreffende een aankoop en de ogen te openen voor de argumenten van de ander. Dat levert meer op dan doordrammen. Gezondheid: Uw onrustige levensstijl kan een probleem veroorzaken. Laat kleine kwaaltjes niet onopgemerkt en zorg voor balans tussen werk en privé. Het mag een tandje lager.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Liefde: U hebt een magnetische aantrekkingskracht, maar daarmee trekt u ook mensen aan die uw aandacht niet waard zijn. Sommige vriendschappen moet u misschien een tijdje bevriezen. Geld: Neptunes en Venus staan gunstig en dat betekent een glijbaan naar succes. Er ligt een pot met goud aan de horizon. Nu alleen nog de weg ernaartoe vinden, maar de routekaart ligt binnen handbereik. Gezondheid: U moet er wel wat voor doen, want het gaat niet vanzelf. Op succes moet u niet wachten; u moet het grijpen. Let op uw bloeddruk, want het kan heel opwindend worden.

 

Liefde: U bent geliefd in uw omgeving, maar de liefde kan niet van een kant komen. Doe er iets aan, besteed aandacht aan uw netwerk, anders raken sommige mensen die u na aan het hart liggen uit zicht. Geld: De laatste week van de maand bij wassende maan staat in het teken van geldzaken. Uw ijver wordt beloond en als u administratief de zaakjes op orde hebt, gloort het succes. Gezondheid: De steeds eerder invallende duisternis is de oorzaak van meer ongelukken. Wees op uw hoede, zorg voor goede verlichting (fiets en auto) en doe vooral geen domme dingen.

 

Liefde: De liefde bloeit nu Saturnus dat stimuleert. Het vereist wel dat uw sociale activiteiten toenemen, dus niet op de bank blijven kleven met de gordijnen dicht, maar erop uitgaan. Geld: Richt uw blik op alles wat goed gaat en doe iets wat u al een tijd hebt laten liggen. Dat helpt u vooruit en biedt de afleiding die u nodig hebt. Het komt wel goed met de financiën. Gezondheid: Een gevoel van neerslachtigheid kan u overvallen, maar dat gaat over als u eraan toegeeft. Het betekent dat u even in uzelf moet keren en afstand moet nemen van het verleden.

 

Liefde: Na de vermoeienissen van de afgelopen tijd is het goed uitrusten. Geef u over aan passie, liefde en lust. U hebt lang in uw hoofd geleefd. Nu kunt u zich concentreren op lichamelijke genoegens. Geld: Pas u aan veranderende omstandigheden aan en verzet u niet. Dominantie is nu contraproductief. Laat het initiatief ook eens aan een ander en bemerk hoe dat in uw voordeel werkt. Gezondheid: Verzet de zinnen en maak ruimte voor nieuwe activiteiten, die zich vanzelf aandienen. Zo komt u in een topconditie en kunt u genieten van een actief buitenleven.

 

Liefde: Vastklampen aan die ene situatie, dat enkele onderwerp of die bepaalde persoon, heeft iets krampachtigs. Loslaten is het devies. Kijk om u heen, amuseer u met alternatieven en verbreed uw gezichtsveld. Geld: De wereld is groot en er valt nog zoveel te ontdekken. Maak een lijst met dingen die u graag wilt doen en waarvan u denkt dat ze geld opleveren. Werk ze een voor een af. Gezondheid: Mars heerst in uw teken en dat betekent onrust, haast en daardoor de kans op ongemak. Het kan ook uw humeur beïnvloeden. Laat u niet opjutten en doe het kalm aan.

 

Liefde: U hebt uw zaakjes aardig op orde en maakt zich niet druk over futiliteiten. U kunt zelfs uitbundig uit uw dak gaan. Dat kan een voetbalavond in het café zijn of een etentje met vrienden. Geld: De zon in uw geldhuis wijst op interessante mogelijkheden met online activiteiten en in technologie. Als u op internet gaat zaaien, kunt u nog voor het eind van het jaar oogsten. Gezondheid: Zorgen zijn voor de dag van morgen. Deze week is het lol, dus ga aan de rol! Plezier is het medicijn als u daarbij zorgt dat uw nachtrust er niet te veel onder lijdt.

 

Liefde: Liefde en romantiek vindt u in een spirituele omgeving. Dat kan een lezing zijn of een inspirerende bijeenkomst. Daar treft u gelijkgestemden en kan de vonk overslaan. Geld: Op uw werk kunt u uw slag slaan als u de leiding neemt en anderen de weg wijst. Niet eigenwijs zijn, maar met de juiste argumenten anderen weten te overtuigen van uw gelijk. Gezondheid: Uw energieniveau is hoog, profiteer daarvan. U streeft naar harmonie en met een sympathieke benadering gaat u dat lukken. Uw gevoel van eigenwaarde zal u daarbij goede diensten bewijzen.