Horoscoop 28 januari t/m 3 fabruari 2015

Wat zeggen de sterren deze week?

Liefde: Uw geliefde doet er goed aan te begrijpen dat uw balorige gedrag voortkomt uit uw behoefte om te rebelleren. U vindt het heerlijk tegendraads te zijn, ook zonder reden. Daar schuilt niets achter.

Geld: Nu het u voor de wind gaat, is het een goed idee advies te vragen hoe u de geldstroom het beste kunt kanaliseren. Sparen levert nauwelijks rente op, maar investeren is een mogelijkheid.

Gezondheid: Niet ieder pijntje of puistje betekent dat er iets aan de hand is. Dat kan inbeelding zijn en is geen reden voor grote zorg. Pas als u echte alarmsignalen krijgt, is het tijd om naar de arts te gaan. 

 

Liefde: Uw liefdesplaneet trekt vanaf de elfde vooruit met alle plezierige consequenties van dien. Wie liefde zoekt, zal het vinden, wie het al vond, zal de band versterken. Men vindt u onweerstaanbaar.

Geld: Met uw carrière ging het al de goede kant op, dus u mag even op uw lauweren rusten en genieten van wat u met uw inzet hebt bereikt. Geld doet er nu even niet toe.

Gezondheid: De status van uw gezondheid is prima en wordt extra gestimuleerd door het goede gevoel dat u over uzelf heeft. Alleen een zuiveringskuur kan daar nog verbetering in aanbrengen. 

 

Liefde: U bent gedreven en kunt die energie aanwenden om een vervelende situatie tot een goed einde te brengen. U bent in een doortastende bui. Aarzel niet en zet de eerste stap. Dat lucht op.

Geld: U stort u vol overgave in een nieuw avontuur. Het geeft niet hoe het afloopt, u hebt er zin in. Dat past bij uw stoere karakter. Waak wel voor impulsiviteit, want u bent nogal ongeduldig en dat zou averechts kunnen werken.

Gezondheid: Woede en angst belasten de klieren, het is raadzaam u niet te laten opfokken. Ook niet in het verkeer. Zelfbeheersing is heilzamer.

 

Liefde: Drijf thuis niet te veel uw zin door om de sfeer niet te verpesten. Het loopt op rolletjes als u zich relaxed en open opstelt. Doe vooral een beroep op uw gevoel voor humor om stekelige kwesties te omzeilen.

Geld: De meeste financiële hindernissen blijken tenslotte mee te vallen als u er niet te veel nadruk op legt. Doe dat wel met beleid en laat het niet op z’n beloop.

Gezondheid: De stem is voor u belangrijk, dus koester die met honing, een dikke sjaal en keeltabletten zodra zich enige irritatie voordoet. Met die voorzorg kunt u ongemak voorkomen.

 

Liefde: Manipuleren is een van uw favoriete bezigheden. Leuk als u een vriendin wilt koppelen, maar gevaarlijk als u gevoelens van een ander gebruikt om voor elkaar te krijgen wat u zelf wilt.

Geld: Men kijkt naar u op, maar dat is geen reden om misbruik van een situatie te maken. Doe rustig aan in uw eigen belang, want stress op geldgebied pakt verkeerd uit. Analyseer voordat u beslist.

Gezondheid: Uw spijsverteringskanaal kan last ondervinden van de uitbundige versnaperingen van de laatste tijd. Enige matiging en zuivering zal dat snel verlichten.

 

Liefde: Uw bloed gaat sneller stromen van een bepaalde fantasie of wens. Eraan toegeven is een goed idee. Discretie is gewenst, want niet iedereen zal u in uw verlangens kunnen volgen.

Geld: U staat voor tijdelijke financiële uitdagingen. U hebt een aandeel in de inkomsten van uw partner, dus er is geen reden voor bezorgdheid. Doe overtollige dingen van de hand en verdien zo een extra zakcentje.

Gezondheid: Uw lever heeft baat bij een zuiveringskuur. Dat kan met methoden die uw drogist of apotheek kunnen adviseren. Een goed werkende lever geeft u energie.

 

Liefde: Uw humeur kan wel een fleurig verfje gebruiken. Als u van slag bent met een goede reden, kunt u de tijd nemen om er weer bovenop te komen. Is het zomaar een sikkeneurige bui, dan zit u alleen uzelf in de weg.

Geld: Maak vast een lijstje met plannen voor de komende maand. Dat brengt u in een betere stemming en als u meteen aanpakt, zult u snel positieve resultaten boeken.

Gezondheid: Uw gevoel van eigenwaarde is een belangrijke factor voor uw lichamelijke toestand. Kijk naar uw kwaliteiten, wees er trots op en voel u vervolgens sterker en fitter.

 

Liefde: Een vriend of partner confronteert u met negatieve ideeën over uzelf. Het is goed bedoeld, dus wees blij dat iemand u die spiegel voorhoudt. Het is geen kritiek, maar een aansporing uw zelfvertrouwen op te krikken.

Geld: U valt op door uw nauwgezette arbeidsmoraal en dat betekent vooruitgang, want anderen gunnen u het beste omdat u het goede voorbeeld geeft. Dat maakt indruk.

Gezondheid: Uw werklust heeft een schaduwzijde, want daarmee put u uw energievoorraad uit. Als u zorgt voor een goede balans, blijft u op de been en kunt u gezond weer verder.

 

Liefde: Een vriend of vriendin vraagt veel aandacht. U kunt zich afvragen of dat wel terecht is. Test haar door iets terug te vragen. Komt er niets of te weinig, dan kan ze uit uw adressenboekje.

Geld: U hebt een hekel aan pietluttigheid en het voeren van een administratie hoort daarbij. Overwin de weerzin en neem de tijd om uw zaakjes op orde te krijgen. Dat geeft rust.

Gezondheid: Nu u energieker bent dan voorheen kunt u overwegen daar gebruik van te maken door u fysiek meer in te spannen en daarmee een nog beter peil te bereiken. Dat pept u op.

 

Liefde: Uw aantrekkingskracht is op een hoogtepunt en dat ontgaat niemand. Ook uw partner niet, die daar wat overgevoelig op kan reageren, maar wel geniet van uw stralende persoonlijkheid.

Geld: Stel u open voor nieuwe kansen. Er bevinden zich mensen in uw omgeving die veel voor u kunnen betekenen, maar dan moet u ze wel ontdekken. Netwerken is prima. Onderneem zelf actie door eropuit te trekken.

Gezondheid: Uw voeten zijn onderdanen die met respect willen worden behandeld. Masseer ze, verwen ze, zorg voor goed schoeisel en ze zullen u nog beter dienen.

 

Liefde: U wordt overvallen door nostalgische gevoelens en beelden uit het verleden. Er moet kennelijk iets worden opgelost of uitgewist. Ga erdoorheen, beleef het opnieuw en u bent weer terug in het heden.

Geld: Er hangt enige financiële onenigheid in de lucht. Dat kan met familie of een ouder persoon. Achterhaal de oorzaak en of er sprake is van een geheime agenda.

Gezondheid: Uw nostalgische gevoelens zorgen voor emotionele genezing. Pijnlijke herinneringen krijgen een andere lading, waardoor u geestelijk en daardoor ook fysiek aanmerkelijk opknapt.

 

Liefde: Hartstocht is even niet aan de orde, maar dat hoeft geen gevolgen voor uw liefdesleven te hebben. Dat kabbelt als een rustig beekje en daar kunt u zich aan laven.

Geld: Mocht er nog een schuld zijn dan is dit de tijd daar iets aan te doen. Het zit u financieel mee, dus aflossen of herfinancieren is een mogelijkheid. Breng structuur en overzicht aan in uw geldzaken.

Gezondheid: Uw interesse in gezondheid groeit naar nieuwsgierigheid. Oriënteer u op internet of koop dat boek over het onderwerp waar u meer over wilt weten. Het verbreedt uw horizon.