Horoscoop 22 t/m 28 oktober 2014

Wat zeggen deze sterren deze week?

Liefde: U komt tot het inzicht dat achter een relatie definitief een punt gezet moet worden. Zelfkennis kan u daarbij helpen. Het gaat om uw belang en om wat u vooruit brengt. Vertrouw op uw gelukkige gesternte en ga opgewekt voorwaarts.

Geld: Opeens beseft u dat het jaar al flink voortschrijdt en u nog lang niet hebt bereikt wat u zich had voorgenomen. Voorkom dat u een eindsprint moet maken door te plannen en u aan dat schema te houden.

Gezondheid: Last van uw keel kan duiden op een opkomende verkoudheid of griep. Neem weerstandstabletjes en duik op tijd onder de wol om de aanval in te dammen.

 

Liefde: De planeet Mars valt u deze week lastig en dat betekent agressie en onlust. De vraag is hoe u daarmee omgaat. Stort u uzelf erin en veroorzaakt u meer stress of wacht u tot het overgaat?

Geld: U hebt de afgelopen tijd genoeg voor uw kiezen gehad aan geldelijke perikelen. Dat heeft tijd gekost. Daarom is een afgewogen beslissing over een gewenste aankoop nu nodig.

Gezondheid: U hebt heftige dromen die uw onderbewustzijn overhoop halen. Overdag merkt u daar weinig van, maar 's nachts gaat het spoken. Doe een half uur niets voordat u gaat slapen.

 

Liefde: Hoop en inspiratie zijn deze week de sleutelwoorden. U hebt levenslessen geleerd die u nu in praktijk kunt brengen. Dat maakt de liefde soepel en zelfs opwindend.

Geld: U bent niet zo impulsief. Toch kunt u daar soms beter gehoor aan geven. Meteen doen wat u invalt en kijken wat ervan komt. Dat levert meer op dan wikken en wegen. Spijt krijgt u er niet van, wel voldoening.

Gezondheid: Mocht u eropuit willen trekken op een tocht die mogelijk gevaren met zich meebrengt, dan is het beter die uit te stellen. Neem geen risico’s en blijf dicht bij huis.

 

Liefde: U speelt deze week de hoofdrol in uw eigen film. Daar hebt u wel een regisseur voor nodig, maar ook die bent u zelf. Bedenk uw scenario en acteer naar beste kunnen. U krijgt applaus en misschien een onderscheiding.

Geld: Laat u niet afleiden door de opinie van anderen om een besluit te nemen. Als het goed klinkt, maar verkeerd voelt, is het fout! Eerst verdienen voordat u het uitgeeft.

Gezondheid: U bent in deze herfstige periode uitermate vatbaar voor een verkoudheid. Wat vaker handen wassen en een glaasje bietensap kan de boosdoeners blokkeren.

 

Liefde: De rozen op uw levenspad hebben scherpe doornen, maar u leert ze te ontwijken. Een vijand kan een vriend worden als u daar moeite voor doet, al zal het niet eenvoudig zijn.

Geld: Een conflict over geld vermijden is beter dan een verbeten strijd uitvechten. Dat put u alleen maar uit en de uitkomst is waarschijnlijk verlies. Zorg dat men u respecteert om uw zelfbeheersing.

Gezondheid: De (gedeeltelijke) zonsverduistering heeft een bijzondere invloed op uw gesteldheid en uw humeur. Nu u dat weet, kunt u zich daar tegen teweer stellen met optimisme.

 

Liefde: U wilt verandering. Dat hoeft niet per se schokkend te zijn, maar bevredigt wel uw verlangen naar iets nieuws. Zo maakt u een eind aan de verwarring in uw hoofd en krijgt ieder wat hem of haar toekomt.

Geld: U had moeite met de keuze tussen familie en werk, maar nu weet u wat beiden toekomt en legt u de juiste accenten. Dat wijst u de weg naar verbetering van uw financiën.

Gezondheid: Let wat meer op de relatie tussen lichaam en geest. Sombere gedachten worden naar uw fysiek vertaald in kwaaltjes en kwetsbaarheid. Kies daarom voor opgewektheid en blijheid.

 

Liefde: Dit kan een sentimentele week worden, want u wordt overvallen door nostalgische gevoelens. Maar gisteren is geweest, morgen is een raadsel en vandaag is een geschenk. Pak het uit, bewonder het en geniet ervan.

Geld: Sta niet te lang stil bij wat ooit was en denk aan de toekomst door uw koers te bepalen met concrete doelstellingen hoe u uw saldo effectief kunt laten groeien.

Gezondheid: Beleef deze week iedere dag momenten waar u met plezier aan terug kunt denken. Schrijf ze op en lees ze terug om ze vast te houden. Dat bevordert uw immuunsysteem.

 

TWEELINGEN

Liefde: Machtsstrijd in de liefde is nooit leuk, want iemand moet uiteindelijk toegeven, tenzij het tot een breuk komt. Zoek naar de overeenkomsten en vergeet de verschillen. Geld: De turbulentie in geldzaken komt eindelijk tot rust. Met de juiste ingrepen weet u de nabije toekomst veilig te stellen. U bent in energieke stemming, die u in staat stelt dat te doen wat op dit moment noodzakelijk is, dus aarzel niet maatregelen te nemen. Gezondheid: Uw gezondheid is in principe goed, maar u kunt dat niet voor kennisgeving aannemen. Zorg voor goede preventie.

 

Liefde: In de relatiesfeer kan er iets ingrijpends gebeuren. Dan is het goed uw hoofd niet te verliezen maar standvastig te blijven. U kunt een uitgebluste liefde nieuw leven inblazen door iets bijzonders op touw te zetten.

Geld: Uw onafhankelijkheid wordt op de proef gesteld. U krijgt nu een koekje van eigen deeg, oftewel, u plukt al dan niet de vruchten van wat u dit jaar hebt gepresteerd.

Gezondheid: Een gevoel van zwakte is niet alarmerend, het heeft vooral te maken met de omslag van het weer. Niet overmoedig zijn door zonder jas naar buiten te gaan.

 

Liefde: Komt er een oude vlam op uw pad, krab uzelf dan even achter de oren om te bedenken of het wel verstandig is daarop in te gaan. Herinner u waarom het destijds ook alweer fout ging.

Geld: Er komen dingen aan het licht die moeten worden opgelost (of gerepareerd). Laat dat niet versloffen, want dan wordt het alleen maar erger. Nu ingrijpen en meteen herstellen.

Gezondheid: Het wordt nog lastig om deze week te kiezen. Een date, een feest, een uitnodiging, een reis, het is een beetje chaotisch, maar u haalt de krenten uit de pap en daar knapt u van op.

 

Liefde: Iemand wil u deze week iets vertellen, maar het is aan u of u wilt luisteren. De boodschap kan belangrijk zijn, dus grijp die kans. Uw gevoel voor drama kunt u ook overdrijven. Zoek daarom de essentie van een gebeurtenis.

Geld: Is het echt nodig om te klagen over een kleine geldkwestie? Daarmee jaagt u een vriend of vriendin alleen maar tegen u in het harnas. Niet moeilijk doen.

Gezondheid: U kunt even schrikken van een pijntje of ander ongemak, maar uiteindelijk valt het wel mee. Een dagelijkse wandeling in de frisse lucht versterkt uw weerstand.

 

Liefde: Irritatie over en weer kan een test zijn wat betreft de houdbaarheid van een relatie. Als u zich uit de tent laat lokken, gaat het fout. Blijf kalm en zoek de oorzaak.

Geld: U staat aan de vooravond van financiële veranderingen. Dat proces kan wel een half jaar duren. U kunt de uitkomst beïnvloeden door er alert op toe te zien.

Gezondheid: Als u het gevoel hebt dat u in een woestijn ronddoolt, vind dan een oase. Die ligt binnen handbereik als u de energie kunt opbrengen ernaar toe te kruipen, ook al denkt u dat u uitputting nabij bent.