Rachel Hazes

ZIEN: Zó woont Rachel Hazes in Spanje

Eind vorig jaar pakte Rachel Hazes haar spullen en ­verkaste naar Barcelona, geholpen door Patrick en ­Rossana Kluivert, die daar al jaren wonen. Al die tijd bleef onduidelijk waar ze precies was neergestreken, maar Weekend kan dat nu ont­hullen: in een penthouse in de ­buitenwijk Sant Feliu de Llobregat.

De Hazes-weduwe is niet geëmigreerd, maar verdeelt haar tijd tussen Spanje en Nederland. Het appartement in Barcelona kost zo’n 465.000 euro, maar het is onduidelijk of ze het gekocht heeft of dat ze het huurt. In dat laatste het geval betaalt ze zo’n 2.200 euro per maand. Het complex, dat in 2009 werd gebouwd, is van alle gemakken voorzien. Vanaf haar terras heeft de ­Hazes-weduwe uitzicht op het ­Estadi Johan Cruijff, het stadion op het trainingscomplex van FC Barce­lona. Het is niet te vergelijken met de ­Johan Cruijff ArenA in ­Amsterdam, want voor Barcelona is dit niet het hoofdstadion. Hier spelen het tweede elftal en de vrouwenploeg met onder meer Lieke ­Martens.

Bouwproces

Het is hier waar Rachel uiteindelijk ook wil neerstrijken, vertelde zij in het programma Hoge Bomen aan Jeroen van der Boom. Ze zei daarin bezig te zijn met een stuk grond vlakbij Rossana en Patrick. ‘Wij worden buren.’ Op een steenworp afstand van hun huis moet straks Rachel’s villa verrijzen en vanuit haar penthouse, dat waarschijnlijk als tijdelijk onderkomen fungeert, kan ze het bouwproces aansturen.

Bestel de onverbiddelijke bestseller ANDRÉ HAZES & IK HET ECHTE VERHAAL! hier

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen