Rachel Hazes

ZIEN: Rachel wordt buurvrouw van Shakira en de Kluiverts

Rachel Hazes slaat opnieuw toe op de huizenmarkt. Kocht ze onlangs al een huis met zwembad in Mijdrecht, nu heeft ze ook nog een woning in Vinkeveen op de kop getikt. Daar komt nog een nieuwe villa bij in een exclusieve sterrenwijk in Barcelona…

Het leven lacht Rachel Hazes weer in bijna alle opzichten toe. Na een paar sombere jaren, waarin zij kampte met psychische problemen en zelfs langere tijd was opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis, lijkt het de weduwe van volkszanger André Hazes nu weer voor de wind te gaan. Niet alleen vond zij in vriend Mike een grote nieuwe liefde, ook de verzoening met zoon André na een jarenlange vete heeft Rachel goed gedaan. Financieel heeft de moeder van André en Roxeanne sowieso niets te klagen. Dat kunnen we opmaken uit haar recente gedrag op de huizenmarkt.

Miljoenenvilla in Barcelona

Rachel is duidelijk plannen voor haar toekomst aan het maken, die zich voor een belangrijk deel in Spanje zal gaan afspelen. Daar zal ze straks tegenover haar beste vriendin Rossana Kluivert wonen. Op een steenworp afstand van Rossana’s huis moet, als alles goed gaat, Rachel’s miljoenenvilla gaan verrijzen. Dat ze haar nieuwe leven met vriend Mike voor zich ziet in Spanje, vertelde zij in het programma Hoge Bomen van Jeroen van der Boom. ’Wij gaan naar Barcelona’, bekende ze. Ze zei bezig te zijn met een stuk grond vlakbij Rossana en Patrick: ’Wij worden buren.’ De locatie ligt aan de rand van de stad, in een exclusieve wijk met het grootste aantal beroemdheden per vierkante meter van Catalonië.

Rachel Barcelona Locatie Met Tekst

Rossana en Patrick wonen er naast toptennisster Arantxa Sánchez Vicario en tegenover niemand minder dan de wereldberoemde zangeres Shakira en haar Barcelona-stervoetballer Piqué. De plek waar Rachel’s huis straks moet verrijzen is nu nog een rotsachtige wildernis, maar met de inzet van de nodige graafmachines valt hier een fraaie bouwkavel van te maken, zoals ook gebeurde bij de naastgelegen miljoenenvilla’s.

Lees ook:

Radio-dj Niek van der Bruggen verliefd op 23-jarig model
Boer Geert doet opmerkelijke onthulling over BZV-boerin Annemiek!
Volgende Luv’-rel is een feit: Marga gaat solo verder

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen