Patty Brard

ZIEN: Patty Brard geeft rondleiding door haar huis op Ibiza

In haar nieuwe YouTube-serie Quarantour neemt Anna Nooshin een kijkje in de meest leuke en spraakmakende huizen, uiteraard wel via een FaceTime-gesprek. Deze week was het huis van Patty Brard op Ibiza aan de beurt.

Patty Brard zou nu eigenlijk in Nederland zijn, maar vanwege het coronavirus werd haar vlucht gecanceld. De presentatrice zit nu in thuisquarantaine op Ibiza, waar ze ook een huis heeft. Hoewel haar grote droom is om op Ibiza oud te worden, voelt het nu ze gedwongen wordt om daar te blijven toch wel een beetje gek. ‘Het is opeens wel ver van huis als het moet’, vertelt Patty aan Anna. Toch vermaakt ze zich prima. ‘Ik betrap mijn man er regelmatig op dat hij alleen maar slippers aan heeft. Dat ik de hele dag roep, maar schat, je bent naakt! ‘Ja’, zegt ‘ie dan. ‘En toen?’ Dan heeft hij gewoon niks aan! Je kan hier gewoon de hele dag in je nakie lopen, nu ben ikzelf niet zo’n naaktloper maar het kan wel allemaal. Ik ben zelf de hele dag vooral druk met onzin. Met m’n bloemen en planten.’

Ze neemt de kijkers ook mee door haar huis, te zien vanaf minuut 7 in onderstaande video:

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

Boer Johan verlaten door vriendin
ZIEN: Carice van Houten verlaat Amsterdam en koopt miljoenenvilla!
Miljuschka Witzenhausen over sfeer WIDM: ‘Sneren achter de schermen’