Dirk Kuyt

ZIEN: Nieuwe villa Dirk Kuijt bijna klaar

Dirk Kuijt wilde deze maand verhuizen naar Noordwijk, maar dat loopt vertraging op. Het is kaal van binnen en de tuin is nog niet aangelegd. Hopelijk kunnen Dirk en zijn vriendin Kate toch deze zomer hun nieuwe droomvilla betrekken.

Het nieuwe paleis van Dirk Kuijt staat op een villapark in Noordwijk. Het is een rijkenenclave met alleen dure villa’s en luxe appartementencomplexen. Het huis van Dirk staat aan de rand en wordt gebouwd in een deel dat voorheen bos en grasland was. Dirk kocht het huis in casco-staat, wat betekent dat de buitenkant af is, maar dat binnen alles nog moet gebeuren. Als Weekend poolshoogte neemt in Noordwijk blijkt dat het nog niet echt wil vlotten met de afbouw. Er zijn geen vloeren, de wanden zijn onafgewerkt, er zijn geen badkamers, geen keuken en de tuin is nog niet aangelegd. Er is dus nog veel werk aan de winkel, maar stilgezeten wordt er niet. In de tuin staan een container voor puin, een mobiel toilet voor de bouwvakkers en zeven pallets met bouwmaterialen.

Dirk Kuijt Bouw

Momenteel woont Dirk met zijn vriendin Kate Ruinemans in een huurhuis in Oegstgeest, dat ze deze zomer hopen te verlaten om van het lekkere weer te kunnen genieten in hun nieuwe, riante tuin. Ook voor zijn kinderen Noëlle, Roan, Jorden en Aidan zou dat fijn zijn, want zij kunnen dan binnen Noordwijk snel heen en weer, aangezien hun moeder Gertrude eveneens een villa heeft gekocht in de badplaats.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen