Lucille Werner

ZIEN: Lucille Werner verkast naar riante woning

Nu Lucille Werner is beëdigd in de Tweede Kamer is ze verhuisd richting Den Haag. De voormalige Lingo-presentatrice streek neer in Voorburg, op een paar autominuten van het Binnenhof, waar ze een riant huis heeft gehuurd.

Het gaat om een twee-onder-één-kap uit 1934 met een woonoppervlak van 195 m² en een WOZ-waarde van 570.000 euro. De huurprijs is onbekend, maar vermoedelijk betaalt zij er zo’n 2.750 euro per maand voor. Ze woont er met haar man Servaas en hun geadopteerde zoon Angel (10). Lucille heeft het huis ingericht ‘met een grote tienpersoons hoekbank’, vertelt zij in Eigen Huis Magazine. ‘Dan is ook meteen je hele woonkamer gevuld. Supergezellig.’ Haar favoriete plek in huis is de keukentafel. ‘Die is altijd het middelpunt van alle reuring.’ Op haar werkkamer mag niemand komen, want daar liggen haar dossiers, mappen en een sigarenkistje dat nog van haar opa is geweest. Haar guilty pleasure is zelf paling roken in de tuin. Tot klachten van de buren leidt dat volgens haar niet, want ‘die krijgen dan ook een stuk zelfgerookte paling.’

Lucille Huurhuis

Lucille heeft geen dubbele lasten meer, want haar huis in Nederhorst den Berg, dat al geruime tijd te koop stond, is ze kwijt. Ze vroeg 725.000 euro voor het 177 m² grote huis dat werd aangeprezen als ‘sfeervol familiehuis’ met als kernwoorden ‘karakteristiek, ruim, rust en comfort.’ De nieuwbakken politica heeft moeten toegeven op de vraagprijs, want ze heeft het uiteindelijk verkocht voor 15.000 euro minder, namelijk 710.000 euro. Ze kocht het huis in 2007 voor een onbekend bedrag, maar maakt naar verwachting forse winst. Destijds was de woning zo’n drie ton waard. Mogelijk maakte Lucille met succes bezwaar tegen de WOZ-waarde, want die werd in 2019 nog vastgesteld op 719.000 euro, terwijl die vorig jaar werd verlaagd naar 687.000 euro.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen