Jeroen van der Boom

ZIEN: Jeroen van der Boom heeft peperdure bouwval gekocht

Jeroen van der Boom wil zó graag in Amsterdam-Zuid wonen dat hij een kapitaal heeft neergelegd voor een twee-onder-één-kap in belabberde staat.

Het huis stond te koop voor 3,3 miljoen euro, en dat is ook wat de zanger er voor betaalde. Niet zelf overigens, maar de bank, want de hypotheek is even hoog. Van binnen is de honderd jaar oude woning in armetierige staat, met ’n eenvoudige keuken en een badkamer die in een studentenhuis niet zou misstaan. Om nog maar te zwijgen van de garage, die in een nog erbarmelijker staat verkeert. De makelaar weet de situatie kunstig te verwoorden. Die meldt:
‘De woning verkeert in fraaie originele staat. De koper moet rekening houden met een renovatie.’ Jeroen en zijn vrouw hebben dan ook alleen betaald voor de locatie, en gaan de komende maanden binnen met de sloopkogel aan de slag om het om te toveren tot een paleis. Het huis meet 287 m² op een bescheiden perceel van 320 m². Dat wordt wennen, gezien hun momenteel riante tuin in Blaricum. De tuin in Amsterdam is overigens ook geen plaatje en moet eveneens grondig worden aangepakt.

19
53
22

LEES OOK:

CONNIE’S RUZIE MET SCHOONZOON: ‘ER IS ENORME HEIBEL’

IN BEELD: WESLEY SNEIJDER HEEFT HET GEZELLIG MET JAIMIE VAES

EERSTE LIEFDESKIEKJE: DÍT IS DE NIEUWE LIEFDE VAN ROEL VAN VELZEN

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen