Thomas Berge

Zien: in dit knusse appartement woont Thomas Berge nu!

Thomas Berge verhuisde onlangs van een appartement in Huizen naar Diemen. 'Ik wilde zo dicht mogelijk bij mijn kind wonen', vertelt de zanger.

Thomas Berge: ‘Mijn zoon Jack woont bij z’n moeder Myrthe Mylius in Alphen aan den Rijn, dus ik wilde die richting uit.’ Toch is hij met deze verhuizing weinig opgeschoten, want vanuit Huizen kostte het hem drie kwartier met de auto, nu is dat een halfuur. Zijn appartement is gloednieuw opgeleverd en ligt in de nieuwbouwwijk naast het station. Het appartement is netjes afgewerkt en heeft vloerverwarming en een luxe keuken. Het werd kaal opgeleverd, dus Thomas moest zelf de muren behangen, de vloer leggen en zorgen voor gezellige verlichting in zijn nieuwe stulpje. De blonde zanger gaat 1.211 euro huur per maand betalen en moet voor zijn parkeerplaats nog eens 100 euro extra ophoesten.

Zo ziet het appartement van Thomas Berge eruit:

Inmiddels heeft Thomas zijn eigen spulletjes er staan en heeft hij het daar helemaal naar zijn zin met zijn zoontje. ‘Toen je nog veel kleiner was droomde ik dat deze avonden zouden komen ❤️ Dreams come true’, aldus de zanger op zijn Instagram.

Ook interessant:

Huwelijkscrisis Nicolette Kluijver en Joost Staudt overwonnen?

Martijn Krabbé reageert op André en Bridget-nieuws: ‘Ik heb ook een andere liefde’

Bridget Maasland: ‘André en ik zien elkaar pas sinds een weekje’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen