Ferri Somogyi

Zien: In dít huis gaan Ferri Somogyi en zijn gezinnetje wonen

Ferri Somogyi (46) kan zijn geluk niet op met zijn geliefde Noëlle van Stek (28). De acteur plaatste in oktober een gelukzalige foto, waarop te zien is dat hij samen met Noëlle een huis heeft gekocht. Weekend heeft nu ook foto's van de binnenkant van deze woning.

Ferri Somogyi en zijn vrouw Noëlle en hun dochtertje Véda verkassen naar Laren. Daar hebben ze een twee-onder-één-kap gekocht. Het huis heeft een woonoppervlak van  124 m² en de GTST-acteur betaalde er vijf ton voor. Dat was ook de vraagprijs, nadat het eerder te koop had gestaan voor 549.000 euro. Daaruit blijkt dat het huis niet  bijzonder in trek was, ondanks  het feit dat de wanden in woon­kamer, hal en trappenhuis onlangs nog strak werden gestukt. De woon­kamer heeft een eikenhouten vloer en een houtkachel. Via een schuifpui is de lichte serre met vloerverwarming bereikbaar. Op  de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, waarvan de grootste een vaste kastenwand heeft. De bad­kamer werd in 2016 gerealiseerd en heeft een bad met jetstream.  De zolder is niet ingedeeld. De achtertuin ligt op het oosten.

Het gezinnetje is ook helemaal toe aan een deze nieuwe plek. ‘Ons appartement met één slaapkamer waar ik al zes jaar woon was fijn, maar niet met een gezin. Hier zijn we zo aan toe!’, liet Noëlle onlangs weten.

Lees ook:

Ferri Somogyi en Noëlle kopen samen nieuw optrekje

Ferri Somogyi stopt als dj

Zien: In dit huis gaat Anouk Hoogendijk wonen!

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen