Dirk Kuijt

ZIEN: hier gaat Dirk Kuijt nieuw liefdespaleisje bouwen

Dirk Kuijt verhuisde na zijn scheiding naar Oegstgeest, maar de oud-Feyenoorder wil eind dit jaar verhuizen naar zijn oude woonplaats Noordwijk, waar hij voor 1.575.000 euro een nieuw­bouwvilla kocht.

Het lijkt wel een kasteel, de toekomstige villa van Dirk Kuijt. Dirk koopt de villa casco, wat betekent dat de buitenkant af is, maar dat er binnen nog niets is. Er zijn geen vloeren, de wanden zijn onafgewerkt, er zijn geen badkamers, geen keuken en geen aangelegde tuin, waardoor er nog veel werk aan de winkel is. Dat komt goed uit, want Dirk woont sinds enige tijd in een huurwoning in Oegstgeest, van waaruit hij nog tot zeker eind dit jaar de tijd heeft om de villa in Noordwijk met zijn vriendin Kate Ruinemans om te toveren tot hun droomhuis.

155 2160

Op de begane grond is de gemetselde schoorsteen met open haard klaar, maar de open woonkeuken en bijkeuken moeten nog worden gerealiseerd. Op de eerste etage is plaats voor twee badkamers. Er zijn drie slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer dubbele deuren naar een balkon heeft. Op de tweede etage zijn er nog twee slaapkamers en een wasruimte; plek zat voor zijn vier kinderen Noëlle, Roan, Jorden en Aidan om langs te komen.

Lees het hele verhaal deze week in Weekend.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen