Donny Roelvink

ZIEN: een binnenkijkje in de nieuwe woning van Donny Roelvink en Janice

Donny Roelvink en zijn vriendin Janice Blok kunnen hun geluk niet op! Het verliefde koppel heeft vandaag de sleutels van hun nieuwe woning gekregen.

Een nieuw hoofdstuk voor Donny; hij gaat samenwonen met zijn grote liefde. Het stel liet onlangs al weten dat ze een woning in Amsterdam hebben gevonden maar vandaag kregen ze dan eindelijk de sleutels. Vanwege corona hadden hij en Janice de woning alleen nog maar op een plattegrond gezien, maar bij binnenkomst ziet de indeling er heel anders uit. En daar is het stel niet blij mee.

Niet veel later heeft Donny goed nieuws: ‘We hebben gewoon toch nog een ander huis gekregen, last minute’, aldus de zoon van Dries Roelvink. ‘Nu hebben we toch nog de goede indeling en een stukje uitzicht.’

Voor Janice is het een grote stap, zij heeft altijd in Rotterdam gewoond. ‘Ik ga mijn ass moven naar de andere kant van t land. Maar het leuke is wel dat ik jullie mee ga nemen in dit toffe avontuur van 010 naar 020, het overbruggen voor een maand op de camping van mijn ouders en het helemaal inrichten van ons nieuwe huisje’, liet Janice onlangs weten.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen