Carolien Spoor

ZIEN: Carolien Spoor geeft rondleiding door nieuwe woning

Na zo’n zes maanden klussen, wonen Carolien Spoor, Jon Karthaus en hun twee kinderen eindelijk in hun nieuwe woning! Via Instagram Stories geeft Carolien een rondleiding door het huis.

‘Ik ben even twee dagen een soort van offline geweest want we zijn verhuisd’, vertelt Carolien. ‘Maar kijk, het is nog zo’n bende overal’, aldus de actrice, terwijl ze de woonkamer laat zien. ‘Ik zal jullie een kleine rondleiding geven.’ Carolien laat vervolgens de vloer in de hal en de keuken zien. Ze sluit af met een voor en na filmpje van de woonkamer, die ineens is omgetoverd tot een prachtige leefruimte. Bekijk de video hieronder:

De rondleiding van Carolien

Afgelopen oktober liet Carolien weten dat zij en Jon hun droomhuis hebben gevonden net iets buiten Amsterdam. ‘Zoals je ziet moet er wel nog wat geklust worden & heeft @jonkarthaus zich ontpopt tot echte klusser’, schreef ze destijds bij een foto waarop Jon een grote boor in zijn handen heeft.

Carolien en Jon zijn sinds 2005 samen. In 2016 gaven zij elkaar het jawoord in Italië. Het stel verwelkomde in juni 2017 zoontje Otis en in januari 2020 zoontje Elias.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen