Kanye West

Ye West koopt huis tegenover Kim Kardashian

Kanye West heeft iets nieuws bedacht om zijn aanstaande ex-vrouw Kim Kardashian vaker te kunnen zien. De rapper, die tegenwoordig als Ye door het leven gaat, heeft namelijk het huis tegenover dat van Kardashian gekocht.

De rapper heeft al meerdere keren gezegd dat hij graag een hereniging wil met Kardashian, met wie hij in scheiding ligt. Onlangs deed hij nog een smeekbede, in de hoop dat ze bij hem terugkeert.

Kardashian lijkt zelf geen zin te hebben in een hereniging. Ze datet de afgelopen tijd met komiek Pete Davidson en eerder deze maand werd bekend dat ze haar eigen achternaam terug wil. De realityster draagt nu nog de achternaam van haar aanstaande ex-man, maar heeft een verzoek ingediend bij de rechter om daarvan af te komen. Bovendien diende ze een verzoek in bij de rechter om de scheiding met Ye er sneller door te krijgen.

West en Kardashian gingen begin dit jaar na bijna zeven jaar huwelijk uit elkaar. Het stel heeft vier kinderen: dochters North (8) en Chicago (3) en zoons Saint (6) en Psalm (2).