Quinty Trustfull

Quinty Trustfull woont gescheiden van haar man

Quinty Trustfull en haar man Orlando zien elkaar nog maar de helft van de tijd. De Koffietijd-presentatrice, die al bijna 25 jaar met de assistent-voetbaltrainer is getrouwd, merkt dat hun relatie er alleen maar beter van wordt.

Quinty Trustfull woont sinds een jaar op twee verschillende plekken in de wereld. Na het ontslag van haar man Orlando Trustfull en Frank de Boer in Engeland is het duo vorig jaar voor vier jaar aan de slag gegaan bij de Amerikaanse voetbalclub Atlanta United. Dat betekent voor Quinty, die in Nederland haar werk heeft, heen en weer reizen. ‘Atlanta is ook een soort resort voor mij. Ik kan er heerlijk bijkomen, ik slaap er tien uren per nacht en we hebben onze eigen gym, heerlijk. Onze woning is prachtig, met veel glas en staal, en we zitten in het leukste gedeelte van de stad’, laat de presentatrice weten.

Ondanks de grote afstand en de ene showbizzbreuk na de andere lijken Quinty en Orlando, die samen dochter Moïse en zoon Kayne hebben, sterker dan ooit: ‘We doen ons best. Of Atlanta hierbij helpt? Als we bij elkaar zijn, genieten we er ontzettend van. Je weet dat je elkaar ook periodes niet ziet, dus je bent héél blij als je bij elkaar bent. Ik kan daar echt naar uitkijken.’ Het maakt het ook juist weer spannend, vindt Quinty. ‘Je bent zo lang samen, maar ineens ben je helemaal enthousiast als je elkaar  ziet. Als ik hem zie, vlieg ik hem ook in z’n armen, dan denk ik: ik lijk wel weer een puber.’

Ook interessant:

Opnieuw tegenslag voor Fien Vermeulen en gezin

Giel Beelen dolgelukkig met vriendin Malou, maar: ‘Ik hou nog van Nicolien’

André van Duin na overlijden echtgenoot: ‘Het leven gaat door’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen