Martien en Erica

In beeld: verhuizing Meilandjes in volle gang!

Vandaag is het zover: Martien en Erica Meiland vertrekken naar hun nieuwe woning in Noordwijk. Tien maanden woonden de Meilandjes in Hengelo, maar problemen met het bestemmingsplan staan een langer verblijf in de woonboerderij in de weg.

De woonboerderij die ze achterlaten in Hengelo was precies wat de Meilandjes zochten. ‘We hadden er net zoveel zin in’, vertelde Erica eerder aan De Gelderlander. ‘De rust, de ruimte, het groen, deze plek en deze boerderij; we waren direct verkocht. Dan ben je druk met uitpakken en dan begint het gedonder al.’ Martien woonde in het hoofdgedeelte, zijn vrouw Erica koos voor het kleinere deel ernaast en Maxime en Claire woonden in een van de vele bijgebouwen. Maar al snel bleek dat de familie er op die manier helemaal niet mocht wonen.

Hoewel Martien en Erica vandaag naar een prachtige miljoenenvilla in Noordwijk verhuizen, wilden ze liever in Hengelo blijven. ‘Zo mooi als hier is het daar gewoon niet’, zegt Erica. ‘Al die ruimte, al dat groen, dat zijn we straks gewoon kwijt.’ Wat dan wél weer leuk is: de twee gaan op nog geen drie kilometer afstand van Maxime en haar vriend Leroy wonen en ook dochter Montana woont in de buurt.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen