Youp van 't Hek

Binnenkijken bij: het miljoenenpand van Youp van ’t Hek!

Youp van ’t Hek hoefde al niet op een houtje te bijten, maar onlangs zag hij zijn vermogen zomaar met bijna een miljoen euro groeien. De cabaretier heeft zijn huis aan het Vondelpark verkocht met een fabelachtige winst.

Youp van ’t Hek is het nieuwe jaar goedgemutst begonnen met een verhuizing. Sinds 2010 woonde Youp met zijn echtgenote Debby Petter aan het Amsterdamse Vondelpark. Een unieke locatie, maar de cabaretier heeft het in stilte verlaten. Zijn huis zette hij niet openbaar te koop, maar hij wist het toch kwijt te raken voor een goede prijs: 2,65 miljoen euro. En dat terwijl hij er destijds zelf 1,7 miljoen euro voor neertelde. Dat leidt er toe dat Youp 950.000 euro winst maakte.

Dat geld heeft hij in een nieuw huis in de hoofdstad gestoken. Hij is terugverhuisd naar dezelfde gracht waar hij tien jaar geleden ook al woonde. Youp’s nieuwe onderkomen meet 180 m² en is twee jaar geleden gerestaureerd. Het huis heeft drie slaapkamers, twee badkamers, een huiskamer met uitzicht op de gracht, een tuinkamer en een tuin, wat in de grachtengordel geen vanzelfsprekendheid is.

Het nieuwe stekje van Youp op de gracht:

Meer foto’s en de rest van het verhaal vindt u deze week in Weekend! 

 

Lees ook:

ZIEN: Het nieuwe ‘optrekje’ van Nance Coolen

Minnares onthult: ‘Mijn geheime nacht met pasgetrouwde Daley Blind’

Ondanks nieuwe relatie: Arne Toonen laat tatoeage Birgit Schuurman staan