Britney Spears

Britney Spears bedankt haar vriend voor zijn onvoorwaardelijke steun

De toekomst van Britney Spears ziet er vooralsnog een stuk rooskleuriger uit nu haar vader Jamie heeft toegezegd af te willen treden als toezichthouder, nadat hij sinds 2008 Britneys curator was. En volgens de zangeres had ze die lange strijd tegen haar vader niet vol kunnen houden zonder haar vriend Sam Asghari, met wie ze sinds 2016 een relatie heeft.

Britney Spears bedankte Asghari op sociale media voor zijn toewijding en steun. ‘Deze supercute asshole heeft me niet alleen bijgestaan in de moeilijkste jaren van mijn leven, maar daarnaast is hij ook nog eens een hele goede chefkok! Daarbij wil ik de franchise van de Fast & the Furious er even op wijzen dat dit hun nieuwe ster is!’, aldus Britney. Sam reageerde op Britneys post door een aantal emoji’s te plaatsen.

Hoewel sommige fans denken dat Sam ook misbruik maakt van zijn bekende vriendin, zijn anderen ervan overtuigd dat hij daadwerkelijk het beste met haar voor heeft. ‘Nadat ze in juni voor het eerst publiekelijk gesproken heeft over haar situatie, lijkt er een last van haar schouders te zijn gevallen. En daar heeft Sam een grote rol in gespeeld. Ook hij heeft zich negatief uitgelaten over Jamie, wat haar sterkt. Hij is er al die tijd voor haar geweest, ondanks alle beperkingen die hen werden opgelegd door het curatorschap van Jamie. Zo mocht Sam Britney niet eens zelf rondrijden in een auto, dat moest dat altijd door een chauffeur gedaan worden, zodat Jamie precies wist waar ze waren en op welk tijdstip,’ aldus een bron.

Volgens de bron zijn Britney en Sam ‘echt dol op elkaar’.’ Hij heeft geen verborgen agenda, zoals soms gesuggereerd wordt. Als hij niet zo gek op Britney zou zijn, was hij allang weg geweest. Want hoe had je deze situatie kunnen volhouden als je niet oprecht van iemand houdt? Het feit dat hij er nog steeds is zegt genoeg over zijn liefde voor haar.’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen