Ben Affleck

‘Ben Affleck met moeder en zoon op zoek naar verlovingsring’

Ben Affleck lijkt geen gras te laten willen groeien over zijn hernieuwde relatie met Jennifer Lopez. De acteur werd samen met zijn moeder Chris en zoon Samuel (9) gespot bij een vestiging van Tiffany’s in Los Angeles, waar het drietal op zoek zou zijn geweest naar een verlovingsring voor JLo.

Een aantal fotografen volgde het gezelschap van Ben Affleck tijdens hun bezoek aan de winkel, waar ze rond liepen met briefjes waarop waarschijnlijk ‘aanwijzigingen’ stonden voor de ring. Dit meldt Page Six. Ben en Jennifer zijn sinds een aantal maanden weer samen, nadat ze zich eerder in 2002 met elkaar verloofden. Vanwege de enorme mediadruk die er destijds op het stel lag ging het huwelijk niet door en scheidden hun wegen in 2004.

Samuel, en zijn oudere zussen Violet (15) en Seraphina (12) hebben de kinderen van Jennifer inmiddels ook al ontmoet, de 12-jarige tweeling Emme en Max. Volgens insiders klikt het goed tussen hen. ‘Emme en Max waren heel close met de kinderen van Jennifers ex-verloofde Alex Rodriguez, ze vormden echt een ‘modern family’. Maar ze kunnen het ook goed vinden met Bens kinderen en vinden het vooral heel fijn om hun moeder zo gelukkig te zien,’ aldus een bron.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen