Screenshot 2022 04 08 14.51.31

Avril Lavigne gaat voor de derde keer trouwen

Avril Lavigne stapt voor de derde keer in het huwelijksbootje. Punkrocker Mod Sun (35) ging eind maart in Parijs bij de Eiffeltoren op de knieën voor de 37-jarige zangeres, blijkt uit kiekjes van het moment suprême op haar instagrampagina.

Mod Sun trok alles uit de kast om er een sprookjesachtig aanzoek van te maken, jubelt Avril tegen het Amerikaanse tijdschrift People. “We zaten op een bootje op de Seine. Er was een violist, champagne en rozen. Het voelde alsof de tijd stilstond en alleen wij op dat moment nog bestonden.”

De vonk tussen de twee sprong over toen ze samenwerkten voor Avril’s laatste album Love Sux. Mod Sun wist meteen wat voor ring hij voor zijn Canadese liefde moest kopen: een diamanten exemplaar in de vorm van een hart. “Op de dag dat we elkaar voor het eerst zagen, droegen we beiden een ring met een hart”, vertelt de zangeres. “Sindsdien hebben we die ringen nooit meer afgedaan, dus het was wel zo leuk om dan ook een hartvormige verlovingsring te krijgen.”

Eerste huwelijk voor Mod Sun

Avril was eerder getrouwd met Sum 41-zanger Deryck Whibley (2006-2010) en Nickelback-zanger Chad Kroeger (2013-2015). Voor Mod Sun wordt het zijn eerste huwelijk.