Prins Philip

Prins Philip viert 99ste verjaardag met nieuwe foto

Buckingham Palace heeft ter gelegenheid van de 99ste verjaardag van prins Philip een nieuwe foto vrijgegeven van de hertog van Edinburgh met zijn echtgenote koningin Elizabeth. De opname is op 1 juni gemaakt in de zogenoemde vierhoek, of quadrangle, van Windsor Castle.

https://www.instagram.com/p/CBOsiR6HsKl/?utm_source=ig_web_copy_link

De Queen en haar man verblijven sinds begin maart in isolatie in het onder de aanvliegroute van vliegveld Heathrow gelegen kasteel even buiten Londen. Elizabeth (94) heeft zich in de tussentijd onder meer laten zien bij een televisietoespraak en bij het berijden van een van haar favoriete pony’s. Prins Philip, die zich in 2017 uit het openbare leven terugtrok, is al die tijd buiten beeld gebleven.

De koningin, die zich voor de foto liet kleden door haar vaste kledingmaakster Angela Kelly, viert zaterdag in dezelfde vierhoek van Windsor Castle een bescheiden verjaardagsfeestje voor zichzelf. De Welsh Guards zullen dan een militair saluut brengen aan de Queen.

Die zou normaliter haar ‘officiële’ verjaardag groots hebben gevierd met Trooping the Colour – een spektakel met meer dan 1400 militairen en 200 paarden – in het hartje van Londen. Vanwege de coronacrisis kan dat dit jaar niet doorgaan, maar in het kasteel is een korte ceremonie voorzien. De verwachting is dat de koningin zich daarbij ook even laat zien.

LEES OOK:

NOG MEER DRAMA VOOR MARCO BORSATO: ‘INBRAAK BIJ MOEDER MARY’

ZIEN: HIER VERRIJST NIEUWE VILLA GUUS MEEUWIS

WESLEY SNEIJDER VERKLAPT RELATIESTATUS

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen