Gerard Joling

ZIEN: Gerard Joling zet Curaçao op stelten

Gerard Joling eindigde het jaar traditiegetrouw op het zonovergoten Curaçao. Dat is al jaren vaste prik. Hij had er weer fantastische dagen samen met enkele goede showbizzvrienden, onder wie Sonja Bakker, Tino Martin en Irene Moors.

Gerard Joling is gek op Curaçao. Al jaren luidt hij daar het oude jaar uit en het nieuwe in. Zo ook dit jaar. En hij was niet de enige BN’er op het zonovergoten eiland. Ook Danny de Munk, Irene Moors en Tino Martin hadden het vliegtuig naar de zon gepakt, net als Sonja Bakker en haar vriend. Eerder nam Gerard ieder jaar zijn moeder Janny mee om oud en nieuw in de tropische zon te vieren. Zij blijft echter sinds een paar jaar thuis. Afgelopen augustus vierde ze haar 90ste verjaardag en twee jaar geleden besloot ze om niet meer zulke lange reizen te maken.

Het was een komen en gaan van bekende gezichten op het strand van Curaçao. Ook Danny de Munk werd er gespot in zijn zwembroek. Danny en Gerard verzorgden op oudejaarsavond een spetterend optreden op het strand bij beachclub Hemingway. ‘En er was een prachtig vuurwerk. Dat kostte maar liefst anderhalve ton. Ik zei nog: ‘Dat geld hadden ze ook aan ons kunnen geven’,’ lachte Gerard.

Gerard Joling

Foto’s: IMP Features

Ook interessant:

Wauw: Xess Xava (4) blijkt nu al skitalent

Rossana Kluivert stelt zoon boven huwelijk: ‘Als Patrick verkast, blijf ik bij Shane’

ZIEN: Alle vakantiefoto’s van Wendy en Erland op Curaçao

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen