André en Monique

Na Monique en André: ook Bridget reist af naar Curaçao

Ex-liefjes André Hazes en Monique Westenberg zijn deze week allebei op Curaçao te vinden! Maar ook Bridget Maasland voegt zich snel bij het reisgezelschap. De presentatrice is inmiddels óók onderweg naar het zonnige eiland.

Monique en haar zoontje André vertrokken begin deze week naar Curaçao voor een welverdiende vakantie. Slechts een paar dagen later vlogen ook André en zijn band naar het eiland. Gisteravond was zelfs te zien dat Monique en haar zoontje aanwezig waren bij het optreden van André en zijn team. Inmiddels kunnen we ook melden dat Bridget haar koffers heeft gepakt en onderweg is. Op Instagram plaatst ze een selfie die gemaakt is op Schiphol. ‘Ondanks Ciara storm gaat mijn vlucht ✈️ door’, aldus de presentatrice. Dit betekent dat ze straks met zijn allen op het eiland zitten! Wellicht is er dus een eerste uitje op komst in de nieuwe samenstelling…

https://www.instagram.com/p/B8VvaVSAyX3/?utm_source=ig_web_copy_link

Het is niet verrassend dat Bridget zich straks aansluit bij André en zijn band op Curaçao. De twee zijn sinds het bekend worden van hun relatie namelijk onafscheidelijk. André trok vrijwel direct in bij zijn nieuwe vriendin en zij volgt André werkelijk overal, zelfs als hij ’s avonds laat voor zijn werk nog weg moet.

Lees ook:

ZIEN: HIER duikt Marco Borsato onder

Na relatiepauze: Marianne en Henk Timmer zijn uit elkaar

Louis van Gaal: ‘Truus wil dat ik weer ga werken’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen