Rico Verhoeven

ZIEN: Rico Verhoeven deelt pikant kiekje

Rico Verhoeven heeft zijn volgers op Instagram vandaag verrast met een pikant fotootje. Op het kiekje is te zien hoe de kickbokser met een ontbloot bovenlijf de trap afloopt.

‘Laten we deze week fris beginnen, gefocust en laat deze quarantaine je vooral niet te pakken krijgen. Want deze quarantaine heeft me meer laten focussen dan ooit’, schrijft Rico Verhoeven bij het pikante kiekje. Zijn volgers zijn duidelijk diep onder de indruk. ‘Ik ben nu totaal gefocust 🤣 wat zei je ook alweer? Het zal maar van je trap aflopen… pff, en weer aan het werk!’, ‘Trots’ en ‘Sodeju’ luiden enkele reacties.

https://www.instagram.com/p/B_ws9cplAyI/?utm_source=ig_web_copy_link

In februari liet Rico weten dat hij en zijn partner Jacky Duchenne na een relatie van 13 jaar hebben besloten zonder elkaar verder te gaan. ‘Ik ben nog steeds verliefd op onze herinneringen en de mooie momenten die we samen hebben meegemaakt. Helaas zijn we uit elkaar gegroeid door de jaren heen’, liet hij destijds weten.

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

Gezinsuitbreiding voor Rachel Hazes
Man Tineke Schouten opnieuw in het ziekenhuis: ‘Bijna ging het mis’
BZV-geheim onthuld: Yvon Jaspers stuurt privédetective op boeren af

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen