Charly Luske

Charly Luske ondergaat haartransplantatie

Charly Luske is onder het mes gegaan. Niet omdat hij iets gebroken had, maar omdat hij zijn teruglopende haarlijn wilde laten aanpassen. Vrijdag deelde de zanger op Instagram foto’s van zijn haartransplantatie.

De foto’s gaan gepaard met een lang verhaal over waarom Charly de keuze had gemaakt om de ingreep te ondergaan. ‘Ik was altijd bang dat ik net als mijn vader vroeg kalend zou zijn. Dat gebeurde niet. Ook niet na m’n 20e en ook niet toen ik 30 werd. Maar er was wel iets dat me m’n hele leven al stoorde: mijn hoge voorhoofd. Uiteraard door de enorme hoeveelheid hersenen, die ik meedraag, maar toch, mooi vond ik het niet…’, schrijft hij met een knipoog.

Een rare trots en een soort eergevoel dat ik minder vent ben als ik door een ingreep iets aan m’n uiterlijk verander zaten Charly in eerste instantie nog in de weg om iets aan zijn haarlijn te laten doen. Toch heeft hij de moed gevonden om iets aan dat “hardnekkige gevoel” te doen. Een goede beslissing, zo zegt hij zelf.

‘Ik ben zo blij dat ik het heb gedaan! (…) Ik deel dit omdat ik niet geheimzinnig wil doen over waarom m’n haar ineens zo kort is. Ik had een probleem en ik heb het gefixt.” De zanger laat daarnaast vol zelfspot weten dat hij ook nog aan zijn persoonlijkheid werkt, “maar dat duurt iets langer, dus nog even geduld aub…’

View this post on Instagram

Lang geleden toen ik een jaar of 11 was, kwam mijn vader terug van een reis, met een heel ander kapsel. Ik was enorm onder de indruk van het haar dat ineens groeide waar het niet eerder zat (zolang als ik me kon herinneren). Ik was altijd bang dat ik net als mijn vader vroeg kalend zou zijn. Dat gebeurde niet. Ook niet na m’n 20e en ook niet toen ik 30 werd. Maar er was wel iets dat me m’n hele leven al stoorde; Mijn hoge voorhoofd. Uiteraard door de enorme hoeveelheid hersenen, die ik meedraag, maar toch, mooi vond ik het niet… Ik begrijp best dat er mensen zijn die zeggen; “waar maak je je druk om” of “ dat is me nooit opgevallen, je hebt fantastisch haar!” Dat klopt… maar het begon alleen veel te ver naar boven met groeien, hahaha…. Het is lastig om onzekerheid uit te leggen die voor anderen onterecht lijkt. Maar ik denk dat het goed is om altijd te doen wat voor jou werkt en wat jou gelukkig maakt! Jaloers keek ik altijd naar de Brad Pitts en de Ben Afflecks en de David Beckhams van deze wereld… "Had ik maar die haarlijn!” Tot ik erachter kwam dat twee van hen meerdere transplantaties gehad hadden! Dus….Wat hield me tegen? Een rare trots. Een soort eergevoel dat ik minder vent ben als ik door een ingreep iets aan m’n uiterlijk verander … Ouderwets misschien, of onterecht, maar het was een hardnekkig gevoel. Al die jaren geklooi met dat haar, niet te lang in de spiegel kijken omdat je iets ziet wat je lelijk vindt. En pas nu, in deze gekke tijd waar we in leven, de moed hebben om er iets aan te doen. Ik ben zo blij dat ik het heb gedaan! De reden dat ik voor @beauclinicnederland heb gekozen is het vertrouwen. Een bevriende collega ging me voor en dat resultaat was echt bizar! Daarbij was alles in overleg, dat gaf veel rust. Ik heb al zoveel mannen (en zelfs een paar vrouwen) gesproken die het overwegen, maar niet durven. Het is een soort taboe, terwijl het een heel persoonlijke keuze zou moeten zijn… Ik deel dit omdat ik niet geheimzinnig wil doen over waarom m’n haar ineens zo kort is. Ik had een probleem en ik heb het gefixt. Ik werk ook nog aan m’n persoonlijkheid maar dat duurt iets langer, dus nog even geduld aub…;)

A post shared by Charly Luske (@charlyluske) on

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen