Boer Zoekt Vrouw

Weggestuurde Erik uit Boer Zoekt Vrouw krijgt spreekverbod

Boerin Annemiek kreeg ruim 600 brieven en koos daar enthousiast drie logees uit, maar wist vervolgens niet hoe snel ze hen weer naar buiten moest werken. Haar laatste logé Erik is ontgoocheld, maar heeft een spreekverbod van KRO-NCRV gekregen. Wat is er aan de hand?

Afgelopen zondag was te zien hoe Erik de boerderij van Annemiek verliet. Net voor zijn vertrek wist Yvon nog uit Erik te persen dat hij eigenlijk wilde blijven, maar Annemiek was onverbiddelijk. Als Weekend met Erik belt, blijkt dat hij een spreekverbod heeft gekregen van KRO-NCRV. ‘Ik mag niets zeggen’, verklaart hij. Opmerkelijk, want hij heeft niets meer met het programma te maken. Toch weet Weekend iemand uit zijn omgeving op te sporen die wél wil praten. Het is zijn baas Zwier van der Weerd. Erik heeft namelijk niet alleen een paardenbedrijf, hij werkt ook op de zorgboerderij van Zwier. ‘Erik heeft geen contact meer met Annemiek’, vertelt Zwier.

Bedenkingen

‘Hij vond haar echt leuk. Natuurlijk kan hij best een relatie hebben met een meisje dat op ruim een uur afstand woont. Er was Erik alles aan gelegen dat hij een vriendin zou krijgen, dus hij had die afstand zeker willen overbruggen.’ De vraag blijft wat Annemiek ertoe heeft aangezet om haar mannen zo resoluut de deur te wijzen. Bij Erik wist ze overigens al vanaf het begin dat hij ook een eigen bedrijf had. Zou ze tijdens de opnames van Boer Zoekt Vrouw verliefd zijn geworden op iemand anders?

Het hele verhaal staat deze week in Weekend. Vanaf vandaag in de winkel! 

Lees ook:

Vera uit Boer Zoekt Vrouw heeft al een nieuwe vlam
Boer Jos in de wolken met fantastisch babynieuws!
Opnieuw flinke tegenslag voor Patricia Paay

 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen