Placeholder

Wauw: Meer dan een miljoen kijkers voor Chateau Meiland!

Een nieuw kijkcijferrecord voor Chateau Meiland! De realityreeks van SBS6 heeft maandagavond maar liefst 1,2 miljoen kijkers getrokken. Niet eerder keken er zo veel mensen naar de beslommeringen van de familie die in Frankrijk een kasteel runt.

Vorige week keken al 970.000 kijkers naar de eerste aflevering van het tweede seizoen van Chateau Meiland. Samen met de cijfers van uitgesteld kijken staat die uitzending nu op 1.198.000 kijkers.

In de tweede aflevering vertelde Martien Meiland tijdens het klussen dat het chateau zo populair is dat de familie zich nu oriënteert op een groter kasteel. ‘Dit kasteel is eigenlijk al veel te klein. Het moet groter. Er is zoveel belangstelling: we kunnen die mensen allemaal niet herbergen. We kijken daarom rond naar iets anders. Want het huidige kasteel is ook wel aardig groot, maar als we iets leukers en beters vinden dan weet je het niet met ons’, zei Martien.

Martien en zijn vrouw Erica deden in 2006 mee aan het programma Ik vertrek. In Chateau Meiland zien kijkers hoe het stel met hun dochter Maxime en huisvriendin Caroline een chambres d’hôtes runnen in een kasteel, terwijl ze tegelijk aan het verbouwen zijn.

 

Lees ook:

Ik Vertrek-ster Martien Meiland aan dood ontsnapt 

Erica Meiland doet boekje open over seksleven met Martien

Martien Meiland verklapt: ‘Ik krijg eigen tv-programma’