Sophia

Sophia (17) bezorgt jury en publiek kippenvel tijdens The Voice

De 17-jarige Sophia Kruithof wist gisteravond in drie seconde de rode stoel van Anouk om te laten draaien, en ook de andere juryleden waren snel overtuigd.

Na afloop van het gezongen nummer, waarmee ze het hele publiek muisstil kreeg, trapte Anouk af met het commentaar. ‘Belachelijk goed. Wat een prachtige stem. Dat maakt indruk. Dit is geen blind audition, dit is een optreden. Ik heb echt zitten genieten, petje af.’ Waylon besefte meteen dat een strijd tussen de coaches aanstaande was. ‘Jij bent gewoon het perfecte voorbeeld van iemand die alleen een stem en een gitaar nodig heeft’, zei hij. ‘En de rest van de wereld vergeten we allemaal in één klap.’

Ook Lil’ Kleine en Ali B waren razend enthousiast. ‘Ik kreeg helemaal over mijn rug en alles, over mijn benen, kippenvel. Ik denk echt dat we naar de finalist van The Voice zitten te kijken’, aldus Lil’ Kleine. Ali B pakte het anders aan: hij vroeg haar of ze ook zelf liedjes schreef. Ja hoor, reageerde ze, om er vervolgens zonder enige angst één te zingen. ‘Jij bent niet van deze planeet joh’, reageerde Ali,  die hoopte dat omkoping een optie was. ‘20.000 euro geef ik je nu’, grapte hij. Toch koos Sophia uiteindelijk voor Anouk.

De hele blind audition bekijk je hier.

 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen