Echte Gooische Moeders Seizoen 2

Seizoen 2 Echte Gooische Moeders: ‘Samen kunnen we alles aan’

Heb jij de Gooische Moeders in seizoen 1 ook op de voet gevolgd? Dan hebben we goed nieuws! Vanaf 25 november is ‘Echte Gooische Moeders’ seizoen 2 te zien via Videoland. En het belooft een heftig seizoen te worden: dit is het seizoen waarin het dochtertje van Gooische Moeder Pauline overlijdt, wegens vroeggeboorte.

In Echte Gooische Moeders volgen we het leven van Florine, Kimberly, Pauline, Bo en Leslie. Jaren geleden waren ze al te zien in ‘Echte Gooische Meisjes’, maar inmiddels is er een hoop veranderd. Alle vrouwen hebben kinderen en – ondanks alle luxe – overkomt het ‘leven’ hen uiteindelijk ook maar gewoon. Pauline Wingelaar (35) verloor in oktober dit jaar haar dochtertje wegens vroeggeboorte. In de trailer van het tweede seizoen is te zien dat hier ook aandacht aan wordt besteed.

Pauline Wingelaar: ‘Dit is het leven’

Begin oktober kwam het nieuws naar buiten dat Pauline veel te vroeg bevallen is van haar dochtertje Belle, die vanwege haar vroeggeboorte (bijna 22 weken) is overleden. Het was niet duidelijk of dit aan bod zou komen in het nieuwe seizoen van de serie, maar uit de trailer blijkt van wel. ‘Soms loopt het leven anders dan verwacht en gebeuren er vreselijke dingen. Maar dit is wel het echte leven en daarom wil ik mijn verhaal met jullie delen’, zegt Pauline in de trailer.

Bron: Instagram | Beeld: Videoland

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen