Miljuschka Lago Di Beau

Miljuschka bijzonder eerlijk Lago di Beau : ‘Geheime ontmoetingen met moeder’

Beau van Erven Dorens heeft een nieuw televisieprogramma op RTL4: Lago di Beau. Gisteravond werd de eerste aflevering uitgezonden en de gasten waren Miljuschka Witzenhausen en Nick Schilder. Miljuschka was bijzonder openhartig over haar leven.

Het format van de nieuwe serie van Beau is dat er iedere week twee gasten naar het Comomeer in Italië komen. Beau voert daar diepe gesprekken met zijn gasten om ze van een andere kant te laten zien.

Miljuschka bij Lago di Beau

Vooraf aan de uitzending postte Miljuschka al via haar Instagram: “Voor het eerst bespreek ik alles uit mijn leven open en eerlijk. Ik vond het heel moeilijk om terug te zien. Aangezien veel in het leven pijnlijk kan zijn.” In het programma heeft ze het onder andere openlijk over de scheiding met de vader van haar twee kinderen, maar is ze ook bijzonder open over de relatie met haar moeder en de geheime ontmoetingen die de twee hebben.

Tekst gaat verder onder post

Instagrampost Miljuschka

Via Instagram vervolgde ze: “Mijn hele leven heb ik geprobeerd normaal te zijn. Hard te werken, succes vergaren, wegrennen van pijn en armoede. Positief benaderen en niet negatief, want dat voelt alsof je in een slachtofferrol hangt. En dat ben en wil ik niet zijn, een slachtoffer.” Ze schrijft: “De werkelijkheid is anders. Want alles wat je meemaakt, vormt je. Vanavond zie je dat. Niet mij als slachtoffer, maar als vrouw die de lessen van het leven omarmt. Ik op mijn kwetsbaarst.”

‘Grootste faalmoment van het leven’

In het programma vertelt ze over haar scheiding: “Dat was het grootste faalmoment van mijn leven. Want ik had het gezinsleven anders voor ogen en dat kon ik niet waar maken.” Daarnaast heeft ze het over haar moeder, Astrid Holleeder. Astrid is de zus van Willem Holleeder en dat maakt Miljuschka zijn nicht. In 2015 was Astrid getuige tegen haar broer, samen met haar zus Sonja en een ex-vriendin van Willem. Hij belandde levenslang achter de tralies, maar in ruil daarvoor moet Astrid ondergedoken blijven.

Afspreken met haar moeder

En dat betekent dat Miljuschka niet zomaar even met haar moeder kan afspreken. Sterker nog: ze weet niet eens waar haar moeder precies woont. Ze spreken af op geheime locaties die ze aanduiden met ‘eetnamen’: kaas of tompouce, bijvoorbeeld. Ze zien elkaar meestal in de auto. “En lange leve FaceTime. Het is echt fantastisch dat zij nu ook internet heeft. Ze volgt allemaal masterclasses en ontwikkelt zich ontzettend goed”, zegt Miljuschka hierover.

Bron: Instagram | Beeld: Screenshot RTL 4

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen